fredag 20 mar 2020 - Skovlund-Ansager
Konfirmationer udsat til september
Konfirmation i Ansager og Skovlund udskudt til september 2020
Konfirmation i Ansager og Skovlund udskudt til september 2020 Foto: Karsten Madsen
Udmelding om ny dato for konfirmationer i Skovlund og Ansager

Kære Konfirmander og Forældre.

Det er en usædvanlig situation vi befinder os i. Og konstant ændre vilkårene sig, både helt privat, men også hvordan vi skal forholde os til hinanden i det offentlige rum.

Kirken er som regel det faste ståsted og holdepunkt i livet, hvor man ofte kan regne med at alt er som det altid har været, og hvor vi ofte lever og arbejder efter devisen ”som det plejer at være”. Men plejer gælder bare ikke mere i disse tider, og derfor sker der også ændringer for kirken og gudstjenesten og præstens arbejdsvilkår.

Dette betyder også ændringer for jer konfirmander og for jeres konfirmation. I onsdags blev biskopperne enige om at alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter Pinse. Denne beslutning er truffet nu for at give afklaring for både familier og ansatte.

Konfirmationen 3. maj for Skovlund og 8. maj for Ansager er altså udskudt.

Konfirmation bliver i stedet:

For Skovlund: lørdag d. 12. september kl. 10.00
For Ansager: søndag d. 13. september kl. 10.00

Jeg ved at der er lang tid til september. Men ved at sætte en eventuel konfirmation til efter Pinse i junimåned, kommer vi for tæt på både sommerferie, men også på eksamener for eventuelle ældre søskende. Desuden ved vi ikke hvordan situationen ser ud i juni, og jeg vil nødig skulle udsætte konfirmationen endnu en gang. Derfor er september bedst.

I september er sommerferie overstået, sportsugen og Mariefestivalen har været afholdt, og I har som forældre tid til at få planlagt en konfirmation.

Med venlig hilsen, Sognepræst Trine Lydeking

vist 517 gange