lørdag 30 dec 2017 - Ansager
Glædeligt at mange vil håndbolden
Det er kun positivt, at mange bakker op om håndbolden i SIF/Ansager, og det er en af grundene til, at hovedbestyrelsen i AIF af flere omgange har fremrykket årsmødet

Når andre vil yde en indsats, så er det ikke meningen, at hovedbestyrelsen skal træffe beslutninger på vegne af et håndboldudvalg, der er gået på pause. Det er derimod langt mere konstruktivt, at et nyt håndboldudvalg etableres, som er beslutningsdygtigt.

Når det er sagt, så er der også flere uklarheder, som vil være gavnligt at få ryddet af vejen. Det er ikke muligt for en selvbestaltet gruppe at overtage et udvalgs pligter. Når en udvalg vælger at trykke på pauseknappen, så overgår ledelsen til hovedbestyrelsen ifølge AIFs vedtægter, og det er dermed de demokratiske spilleregler, som træder i kraft. AIF er først og fremmest en forening baseret på medlemmerne, og derfor skal udvalgene og beslutningskraften komme fra medlemmerne, som kan stemme på eksempelvis årsmøder og generalforsamlinger. Der er ganske enkelt regler, der skal følges, og hvor nemt det end kan se ud med hurtige løsninger, så er det hverken tilladt ifølge reglerne eller bæredygtigt.

Det er også afgørende for AIF at både bredde og økonomi tilgodeses, hvorfor ønskerne omkring et enkelt hold ikke må overskygge eksempelvis børne- og ungdomshold. En divisionsspiller er således ikke mere værdifuld end en ungdomsspiller, og derfor skal beslutninger tages med respekt for helheden.

2. divisionsholdet fortsat tilmeldt turneringen

I denne sag er det vigtigt at huske, at 2. Divisionsholdet stadig er tilmeldt turneringen, og det er ikke økonomien eller ønsker fra spillerne, der er afgørende i beslutningen om ikke at forlænge med træneren. Det handler om samarbejdsvanskeligheder, og træneren vælger selv at stoppe før tid på et tidspunkt, hvor han endnu er på kontrakt, og hvor han er gjort opmærksom på, at det bunder i samarbejdsvanskeligheder i forhold til at være en del af en klub.

Der er dermed ikke tale om en lukning af divisionsholdet, hvor spillerne på egen hånd vælger at foretage et nærmest kollektivt stop derefter. Det noterer vi os med beklagelse, men det er de selvfølgelig i deres gode ret til, og alle der har betalt deres kontingent, vil selvfølgelig kunne modtage deres spilletilladelse efter reglerne.

Vi vil meget gerne fortsætte med et divisionshold, men det skal være efter de normer, som resten af foreningen lever efter, og et nyt håndboldudvalg skal selvfølgelig have godkendt deres budget af hovedbestyrelsen lige som alle andre idrætsgrene i foreningen. Vi vil alle sporten, men vi vil ikke ofre vedtægter, fællesskab eller fremtidig økonomi. Derfor vil vi opfordre til, at der bliver fokuseret på en konstruktiv debat med en god tone, hvor der er fokus på hele klubben og ikke kun dele af den.

Der skal selvfølgelig stadig være håndbold i Skovlund-Ansager Hallen, og utilfredsheden fra et seniorhold skal ikke have lov at gå udover eksempelvis børnene. Dem vil vi ikke ofre for at opfylde divisionsambitioner for andre.

Hovedbestyrelsen, AIF

vist 1579 gange  
tirsdag 2 jan 2018 - Ansager
Som håndboldspiller i Ansager (pt på barsel) er jeg dybt rørt over denne sag om en ny træner
søndag 31 dec 2017 - Ansager
Nu er man igen kommet med ultimative krav
søndag 31 dec 2017 - Ansager
Kære borgerne i Skovlund og Ansager så har I sikkert læst om konflikten i håndboldafdelingen.
søndag 31 dec 2017 - Ansager
Læserbrev af Bjarke Kirkegaard Nielsen
lørdag 30 dec 2017 - Ansager
Jeg har som tidligere beboer og stadig hyppigt besøgende gæst i Ansager, fulgt nøje med i ”håndbold-sagen”
lørdag 30 dec 2017 - Ansager
Håndboldudvalget erfarer visse uoverenstemmelser i opfattelsen af sagen omkring 2. division damer og deres træner
fredag 29 dec 2017 - Ansager
AIF har valgt at fremskynde det tidligere annonceret årsmøde til torsdag den 4. januar 2018 klokken 19.30 i Skovlund-Ansager hallen.
fredag 29 dec 2017 - Ansager
- få vil den ikke, og desværre havde de magten
onsdag 27 dec 2017 - Ansager
2. divisions damer ser sig nødsaget til at forlade AIF på grund af uoverensstemmelser
lørdag 23 dec 2017 - Ansager
AIF har valgt at fremskynde årsmødet i håndboldafdelingen i SIF/AIF til den 10. januar 2018 klokken 19.30 i Skovlund-Ansager Hallen