tirsdag 28 sep 2021 - Ansager
Håndboldens Dag
Håndbold­danmark og SIF/Ansager inviterer til Håndboldens Dag

Lørdag den 2. oktober 2021 står i håndboldens tegn, når hele Håndbold­danmark og SIF/Ansager gentager succesen og inviterer til Håndboldens Dag.

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion.

Dét budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, den 2. oktober 2021. Håndboldens Dag er et initiativ, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med.

Undervejs vil der blive serveret lidt godt til maven.

SIF Ansager er med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Skovlund Ansager Hallen i tidsrummet 10:00-14:00.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Du kan også deltage i den store foto konkurrence, hvor du kan vinde billetter til EM for damer 2021. Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene den 2. oktober og invitere både unge som gamle, nye som rutinerede håndboldspillere indenfor.

Der er som noget nyt også en håndboldjagt, hvor du skal samle klistermærker til dit diplom.

Håndbold er så meget mere end den håndbold, man ser i fjernsynet. Og det vil vi forsøge at vise, blandt andet med hjælp fra de bløde bolde, så dem der måske aldrig har haft en håndbold i hånden, får lyst til og mod på mere håndbold. Vi håber, at rigtig mange vil tage familie og venner under armen og komme i hallen den 2. oktober, så vi kan få skabt en stor håndboldfest.

Om Håndboldens Dag

Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen. Hundredevis af dem fik øjnene op for håndbolden efter at have prøvet kræfter med Håndboldfitness, Five-a-side og andre gode håndboldtilbud med motion i fokus.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på: www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag

Følg også arrangementet på: Facebook

For yderligere information kontakt:

Klubbens kontaktperson: Tanja Sørensen
Telefonnummer: 23 61 94 40
Emailadresse: sifansagerhaandbold@outlook.dk

vist 219 gange