torsdag 4 apr 2024 - Ansager
SAHK: Sidste Spillerunde
Udfordrende Sæson for SAHK

Det har desværre ikke været den håndboldsæson, vi havde håbet på hos SAHK, efter klubbens fantastiske præstationer sidste sæson med oprykninger til både 2. og 3. division for damer i Dansk Håndbold.

SAHK startede sæsonen stærkt, og klubbens 2. divisionshold lå endda på et tidspunkt på en imponerende 2. plads. Desværre begyndte skaderne at hagle ned over vores spillere, og det ramte især klubbens bærende spillere på 2. divisionsholdet, som er blevet langtidsskadet hen over december, januar og februar måneder. Med hele 12 skadede spillere, med bl.a. korsbånd-, menisk-, ledbånd- og skulderskader samt en brækket hånd, var det en stor udfordring for klubben at stille et konkurrencedygtigt hold.

SAHK blev nødt til at trække på alle ressourcer og inddrage spillere fra både 2. og 3. holdet til førsteholdet, hvilket skabte en ulige konkurrence.

Desværre kan klubbens 3. divisionshold ikke redde sig og vil derfor spille i Danmarksserien næste sæson. Vores 2. divisionshold kæmper nu for at forsvare sin plads i et kommende nedrykningsspil.

Det har været en udfordrende tid for både spillere, trænere og bestyrelse at håndtere det store antal skader og samtidig mønstre spillere til vores 4 seniorhold.

Men klubben kigger fremad! Vi starter på en frisk med mindst et 3. divisionshold, et Danmarksserie hold, og vores serie 2 damer har vundet deres række og kan søge om at spille serie 1 i næste sæson, derudover har man de herlige unge spillere på ”serie 3 hyggeholdet”.

Vi håber på jeres fortsatte opbakning, når klubben spiller deres 2 sidste kampe på hjemmebane lørdag den 6. april i Skovlund Ansager Hallen kl. 13.30 og 15.15.

Tak for jeres publikumsstøtte og opbakning gennem hele sæsonen! Lad os sammen se frem mod en lysere fremtid for damehåndbolden i SAHK!

De bedste hilsner,
SAHK

vist 406 gange