tirsdag 14 nov 2017 - Skovlund-Ansager
Kører vi for stærkt i Ansager og Skovlund?
Udviklingsrådet undersøger om vi skal til at køre slalom om nye chikaner og bump, eller er der andre løsninger

Et punkt, som Skovlund-Ansager Udviklingsråd havde oppe på seneste møde med kommunen, var ønsker om flere chikaner/bump på ”de store” veje gennem byerne. Og det er jo en varm kartoffel, for på den ene side vil vi jo gerne kunne køre nemt gennem byerne, og på den anden side, vil vi gerne at vore børn og vi selv kan færdes sikkert til fods.

Endvidere er der jo lastbiler med varer og gods til forretninger og virksomheder samt hestetransporter til Dyrehospitalet, som gerne skal kunne komme fornuftigt frem. Ud fra vore drøftelser med kommunen blev strategien, at vi undersøger mere konkret, hvor stort problemet er – dvs. hvor stærkt kører vi rent faktisk? Og så vil der iværksættes drøftelser med politiet omkring mulighederne. Herom nærmere, når der er kommet fakta på bordet.

Let foden fra speederen!

Og det er jo såre simpelt, vi kan nok alle gribe i egen barm og tage farten af, når vi kører inde i byen. For hvis vi alle kørte pænt, så behøver vi ikke slingre rundt mellem chikaner eller risikere bilens støddæmpere over bump.

Martha Voss, Skovlund-Ansager Udviklingsråd

vist 1105 gange