tirsdag 8 aug 2017 - Ansager
Ridelejr 2017
Ridelejr 2017 på Ansager Rideklubs nye hjemsted
Ridelejr 2017 på Ansager Rideklubs nye hjemsted Foto: Kitty Gamkinn
Byggerod og primitive forhold var ingen hindring for rideklubben, der har holdt den første ridelejr i sit nye hjem.

Endnu en vellykket ridelejr er blevet afholdt på RIKA. I nye rammer, lidt byggerod og primitive forhold ja, - men en sommer uden ridelejr er ikke en mulighed på RIKA. I år var temaet ”Cowboyer og indianere”. Børnene sov i et stort fælles telt, der var tændt op i lejrbålet og ride på rigtig indianer manér uden sadel skulle selvfølgelig også prøves. Børnene blev undervist i bueskydning og selvfølgelig skulle cowboystøvlerne støves af, og det blev de, da børnene skulle lære line dance.

Der har været rigtig mange gode aktiviteter i løbet af ridelejrens fire dage. Besøg ude af huset hos Dorthe Christensen i Hodde. Dorthe viste børnene en anden og også meget vigtig måde at arbejde med hesten på, nemlig arbejdet fra jorden. Flere fandt ud af, at det slet ikke var så nemt som det lige så ud til, når Dorthe viste det, da de selv skulle prøve med tre af Dorthes heste. Det var en lærerig oplevelse.

På RIKA blev der undervist i TREC, spring og dressur. Derud over var der også striglekonkurrence og løb med poster. Endvidere blev der øvet på livet løs til den opvisning børnene skulle præsentere deres forældre for til grillaften søndag inden der blev sagt farvel og tak for denne gang. Fantastiske børn, forældre, heste og hjælpere fik endnu engang det hele til at blive et brag af en ridelejr og en skøn oplevelse.

Mange tak til jer alle.

Bestyrelsen på RIKA

vist 621 gange