søndag 2 jul 2017 - Ansager
Årets Landsby: Tak for kampen!
Ansager blev nummer to i finalen om Årets Landsby 2017 på landsplan men vandt titlen i Varde Kommune
Ansager blev nummer to i finalen om Årets Landsby 2017 på landsplan men vandt titlen i Varde Kommune Foto: Karsten Madsen
En andenplads til Ansager i kampen om titlen som Årets Landsby - Vallekilde vandt

Ansager Byudvikling siger tak til Landdistrikternes Fællesråd for deres besøg hos os, og tak til alle, som var med i eller har fulgt forsøget på at vinde titlen. Det lykkedes ikke denne gang, men det har været en spændende og lærerig proces. Vort lille samfund er blevet set på og vurderet udefra, og det har åbnet øjnene for vor egne svagheder og styrker. Det er værdifuldt.

Ansager fejrer ufortrødent, at vi blev Årets Landby 2017 i Varde Kommune. Varde Garden marcherer gennem byen for fuld musik den 11. august klokken 16 lige efter Rasmus Klumpløbet, og borgmesteren kommer med en mindeplade. Meget mere herom senere.

Tillykke til Vallekilde, der har gjort det godt. Annette Vilhelmsen fra Landistrikternes Fællesråd siger i begrundelsen for valget:

- Vallekilde har vist en evne til at sætte særligt fokus på samspillet mellem bosætning, demokratisk dannelse og digitalisering, hvilket har medvirket til et øget samarbejde og fællesskab i byen.

- Selvom det er Vallekilde, der løber af med titlen som Årets Landsby, har både Ansager og Over Jerstal med al tydelig vist, at det gode liv ikke opstår af sig selv. Det er resultatet af et hårdtarbejdende fællesskab af frivillige kræfter, som bruger teknologien til at udvikle og fremtidssikre deres landsby. Det er denne indsats, vi hylder med prisen.

Karsten Madsen, Ansager Byudvikling

Læs mere her: Rasmus Klumpløbet

vist 1380 gange