torsdag 15 jun 2017 - Ansager
Kære kommende sponsor
Blomsterkasserne gøres klar til at udsmykke byen
Blomsterkasserne gøres klar til at udsmykke byen
Du kan være med til, at vi i år kan få endnu flere blomsterkasser rundt om i byen

Sidste år i november satte vi samtlige blomsterkasser med indhold fra til vinteropbevaring og havde samtidigt et håb om at planterne skulle kunne komme helskinnet igennem vinteren. Det er stort set lykkes at få alle planter levende igennem vinteren og det var også en fornøjelse at kunne sætte kasserne ud på ny. Så nu står alle 17 kasser atter rundt om i byen og pryder i bybilledet.

Vi har i ABU et ønske om, at få flere blomsterkasser i byen og derfor gentager vi igen i år, vores sponsoraftale til nye blomsterkasser med hjælp fra byens virksomheder.

Derfor spørger vi på dig, om du vil være med og at vi med din støtte kan få flere blomsterkasser sat op. Samtidigt vil blomsterkassen være en reklame for din virksomhed med navn og logo.

Vi håber det kan være med til at gavne byens byrum og også din virksomhed, når både byens borger bevæger sig rundt i byen, men også når der aflægges besøg fra nær og fjern.

Vi vil igen sørge for at give din(e) kasser en rigtig god central placering og sørge for at dit firmanavn og logo kommer på blomsterkassen. Vi vil også sørge for at alle sponsorer bliver nævnt på Ansager.info.

Du er med for 700 kr. ved den første blomsterkasse. Og vælger du 2 eller flere kasser er prisen kun 600,- kr./stk. Udover at vi sørger for at indkøbe nye kasser, maler vi også de nye sorte og tilplanter dem med hårdføre og genanvendelige stauder.

Tilmeldingen foregår ved at indbetale bidraget til ABU’s kontonr: 7729 1241956 og så er du med som sponsor. Kvittere venligst indbetalingen med både firmanavn og bemærkningen ”blomst”. Indbetalingen skal være sket inden 1. august 2017.

Herefter vil vi fremsende en kvittering for indbetalingen.

Vi håber du gerne vil deltage og være med i vores projekt.

Tilkendegiv også gerne dit valg pr. mail til os: abu@ansager.dk

På forhånd tak

Gruppen Kultur og Byrum, Ansager Byudvikling

vist 965 gange