onsdag 20 apr 2016 - Ansager
Flot premierelaks til Laura fra Ansager
Laura Lykke Mathiasen med sin premierelaks på 6 kg fanget på flue i Varde Å
Laura Lykke Mathiasen med sin premierelaks på 6 kg fanget på flue i Varde Å Foto: Privat
Laura Lykke Mathiasen fluefangede en flot laks på 6 kilo lørdag på sæsonens første fiskedag

- På premieredagen var jeg så heldig at fange denne smukke blanke laks i Varde å ved zone 2. En flok af mine bedste kammerater jublede i kor med mig, da jeg kom gående med denne smukke fisk. For hvad er bedre end godt kammeratskab og smukke laks langs vores dejlige vestvendte åer? Jeg ved i hvert fald intet bedre!, fortæller en stolt Laura Lykke Mathiasen.

- Jeg havde glædet mig til premieredagen lige siden sidste sæsonslutning. Jeg havde lang tid i forvejen aftalt med min far og Casper Dam, at vi ville stå tidligt op, så vi kunne få så meget ud af dagen som muligt. Efter et par timer mærker jeg et kraftigt ryk i linen og jeg havde fået fisk på krogen. Da jeg ikke selv kunne komme ned til fisken på grund af dybt vand og stejle skrænter, fik jeg Casper til at hjælpe mig med at lande den.

Du kan hjælpe Laura til et godt resultat i fotokonkurrencen om "Den Vestjyske laks", hvor hun deltager med ovenstående billede. Tryk først på stem og derefter liker du det billede, du synes bedst om. Den der får flest likes vinder.

Karsten Madsen

vist 1238 gange