tirsdag 22 jul 2014 - Ansager
Ansager Hotel har smurt opvaskeren ind i skum
Caspar Theis i det tidligere billardrum der bliver til et konferencelokale.
Caspar Theis i det tidligere billardrum der bliver til et konferencelokale. Foto: Ugeavisen
Selv om sommerens varme har gjort mange dovne, er det ikke tilfældet på Ansager Hotel. En ny hjemmeside med alternative personalebilleder er gået i luften, en præsentationsfilm er på vej, og i gik håndværkerne i gang i det gamle billardrum

Tidligt i går morges rullede en håndværkerbil ind på p-pladsen foran Ansager Hotel, for nu skal der lægges nyt gulv på det gamle billardrum i hotellet, så rummet i stedet kan blive et lækkert konferencelokale.

– Der skal være sådan en stor skærm her på endevæggen og en projektor, så det bliver rigtig fedt, fortalte Caspar Theis fra hotellet ivrigt, mens han viste rundt og bød håndværkeren indenfor.

Og forvandlingen af billardrummet til konferencelokale er ikke det eneste nye tiltag på hotellet lige nu. Faktisk vrimler det med projekter.

En ny hjemmeside gik i sidste måned i luften, og her har Caspar Theis og hans stab tænkt ud af boksen og fået lavet nogle ret alternative personalefotos. Stilfulde og flotte, men med masser af spræl og nytænkning.

For eksempel er en af opvaskerne smurt ind i skum. En tjener står med vinpropper formet som en butterfly, Caspar Theis selv har som kok en kniv stående på pegefingeren, en anden fra køkkenet klapper på noget mel, så der står en sky ud fra hende, og så videre.

– Jeg fik lyst til at lave nogle lidt flippede personalebilleder, og billeder som fortalte noget om de mennesker, vi er. For eksempel har vi en 19-årig ansat, som aldrig havde smagt stegt flæsk, før han kom til os, så han skulle selvfølgelig fotograferes med stegt flæsk. Og med kruspersille stikkende ud af skjorten som et behåret bryst, siger Caspar Theis med et smil.

Præsentationsfilm

Han er selv kommet på en del af motiverne, og så har personalet og fotografen også været med.

– De ansatte syntes, det var vildt sjovt. De havde bare troet, de skulle have taget sådan nogle skolefotos, men jeg tænkte, at det godt måtte være lidt specielt. Vi har også fået lavet et holdbillede, hvor man tydeligt kan se, at vi er ligesom en lille familie. For det er vi jo, siger Caspar Theis.

Derudover er der en lille præsentationsfilm om hotellet undervejs. Optagelserne er i kassen, men der mangler lige den sidste finish, og inden længe skulle filmen også gerne være at se på hjemmesiden.

– Jeg tror, mange nye kunder gerne lige vil ind og se, hvad det er for et sted, inden de booker os. Det er tanken med filmen, at man kan danne sig et godt indtryk af hotellet og dets atmosfære og mange muligheder. Så man nærmest sådan kender os og stedet lidt, inden man kommer her. Jeg tror, det har en god effekt, siger Caspar Theis.Endelig er han også i fuld gang med at lave en vinkælder. Så der er godt gang i den, også midt i sommervarmen, på Ansager Hotel.

Mai Møller Christensen, Ugeavisen Ansager-Helle

Hotellets hjemmeside finder du her: ansagerhotel.dk

vist 1441 gange