fredag 5 apr 2024 - Ansager
Møde med Søren Le Schmidt
Oplev en aften med modeikonet og skaberen af unikke universer

Fakta om Søren Le Schmidt

  • Fra barndom til modeikon: Søren Le Schmidt har siden barndommen haft en passion for tøj og klæder, startende i bedsteforældrenes gardinbutik i Ølgod. Han uddannede sig som skrædder og er nu en anerkendt designer, der præsenterer sine kollektioner ved Copenhagen Fashion Week.
  • Grænsebrydende designs: Med en filosofi om at tøj ikke kun skaber folk, men også kan ændre samfundsstrukturer, blander Le Schmidt elementer på tværs af køn og epoker for at skabe nytænkende designs. Hans tilgang til moden og design er legende og innovativ.
  • Kønsneutralitet i mode: Søren udfordrer traditionelle kønsnormer i modebranchen. Han forudser, at opdelingen af tøjbutikker i herre- og dameafdelinger vil være forældet om ti år, idet tøjens kønsopdeling bliver mere flydende.
  • Engagement i bæredygtighed: Som fortaler for genbrug og redesign af tøj, fokuserer Le Schmidt på at fremme en bæredygtig modeindustri. Han opfordrer til kreativitet i genanvendelse af materialer og understreger vigtigheden af at modarbejde den rådende 'brug og smid væk'-kultur.
  • Royale og berømte designs: Le Schmidt har designet tøj for kendte personligheder og royale, herunder Kronprinsesse Mary og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt. Hans designs har været udstillet på Nationalmuseet og har vundet anerkendelse på tværs af kulturelle og nationale grænser.
  • Filosofi om konstant udvikling: Inspireret af Jägermeisters 'Be the Meister' koncept, mener Søren at succes aldrig skal blive en sovepude. Han stræber altid efter at genopfinde sig selv og udfordre det etablerede, hvilket afspejler hans dynamiske tilgang til mode og design.

Køb billet: eventim-light.com

vist 647 gange