onsdag 30 aug 2023 - Kvie sø
Hund Dræbt ved Kvie Sø
Den sydlige ende af Kvie SøKvie Sø
Den sydlige ende af Kvie SøKvie Sø Foto: Karsten Madsen
Politiet efterlyser tre drenge i sagen hvor et tragisk skud dræber hund under gåtur - dyrlæge kunne ikke redde hundens liv

I en alvorlig hændelse ved Kvie Sø ved Ansager blev en hund skudt og dræbt, mens den var på gåtur med sin ejer. Dyrlæger kunne ikke redde hunden trods en akut operation for at fjerne et projektil. Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser nu tre drenge, som menes at stå bag skyderiet.

Hændelsesforløb

Ejeren af hunden, en 37-årig mand, var tirsdag eftermiddag ude at gå en tur ved Kvie Sø, da skuddet lød. Hunden blev ramt og bragt til dyrlægen, hvor den blev opereret. Trods indsatsen fra dyrlægens side overlevede hunden ikke. Det projektil, der blev fjernet under operationen, er nu i politiets varetægt og indgår som en del af den igangværende efterforskning.

Politiet Tager Sagen Alvorligt

Politikommissær Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi udtaler, at politiet tager sagen meget alvorligt. "Vi ser med alvor på sagen, for der er skudt meget tæt på manden," siger han. Ifølge avisen JydskeVestkysten blev der skudt med enten en salonriffel eller et luftgevær.

Efterlysning af Tre Drenge

Politiet er overbevist om, at det var tre drenge, der stod bag den tragiske hændelse. Drengene, som menes at være i alderen 11-15 år, var iført næsten ens tøj - korte bukser og grønne T-shirts. De er endnu ikke blevet fundet og er derfor efterlyst af politiet. Hændelsen fandt sted på sydsiden af Kvie Sø, og de implicerede personer blev sidst set i dette område.

Opfordring til Offentligheden

Politiet opfordrer alle, der har oplysninger i sagen, til at melde det til Syd- og Sønderjyllands Politi. Dette kan være vigtige ledetråde i efterforskningen og kan forhindre lignende hændelser i fremtiden.

Det er en dybt tragisk hændelse, der har efterladt en ejer uden sin trofaste følgesvend og rejser alvorlige spørgsmål om sikkerheden for både dyr og mennesker i offentlige områder.

Karsten Madsen

Kilde: avisen.dk, newsbreak.dk, presse-fotos.dk

vist 12628 gange