mandag 24 jul 2023 - Ansager
Helt i Anne-Grethes ånd
 Billeder fra dagen
Billeder fra dagen
Kirkegulvet og alteret var rammet ind i blomster under begravelsen forleden

Man kan roligt sige, at det foregik i Anne-Grethe Dreesens ånd, da hun torsdag den 20. juli blev bisat fra Ansager Kirke. For var der nogen, der var glade for farver, og selv dyrkede blomster i mange afskygninger i sin have, så var det tidligere sygehjælper Anne-Grethe Dreesen fra Fuglebakken, der afgik ved døden i en alder af 88 år efter kort tids sygdom.

I sin begravelsestale lagde sognepræst Trine Lydeking vægt på, at døden nok kan være svær at begribe, men at vi kan trøste os med, at et menneske som Anne-Grethe Dreesen vil leve videre i fortællingerne hos de mange, der lærte hende at hende. Ikke mindst hendes evne til at fortælle historier om livets mange tildragelser på godt og ondt og det på en underholdende facon var en af de egenskaber, der blev fremhævet i de mindetaler, der blev holdt ved sammenkomsten på Møllen i Ansager efter bisættelsen.

- Vi var overvældet over de mange hilsner og blomster, både fra familie, tidligere kolleger, naboer og venner, lyder det fra Esben Dreesen, der som de øvrige tre sønner har haft sin jævnlige gang i barndomsbyen Ansager.

Læs også: Nekrolog Anne-Grethe Dreesen

vist 4964 gange