torsdag 15 jun 2023 - Ansager
Musikalsk samvær i dagplejen
Musikforløb i Varde Kommunes dagpleje fokuserer på nærvær og gentagelser med enkle sange og rekvisitter. Her er vi i Ansager kirke og børn på forskellige udviklingstrin deltager.
Musikforløb i Varde Kommunes dagpleje fokuserer på nærvær og gentagelser med enkle sange og rekvisitter. Her er vi i Ansager kirke og børn på forskellige udviklingstrin deltager. Foto: Karsten Madsen
Musikforløb dagplejen Varde kommune i samarbejde med Musik- og billedskolen

I forløbet (uge 21-25) er der fokus på gentagelser og nærvær. Vi bruger enkle sange til at skabe rammen om vores samvær, og vi inddrager bevægelse og små rekvisitter, som f.eks. Rasleæg og tørklæder, der appellerer til at lege og til at bruge sanserne. Der er plads til, at alle kan være med på det udviklingstrin, de nu engang er, og hvor det for nogle mest handler om at lytte og undersøge, kan andre være med på både sang, dans, spil og leg. Det hele handler om at få nogle gode oplevelser sammen i musikkens tegn.

I Ansager og Skovlunds dagplejegrupper bruger vi kirkerne til vores musikforløb, hvilket også giver børnene en oplevelse af kirkerne indefra. Tak til kirkerne for at byde os indenfor.

Mange hilsner fra dagplejerne i Ansager

Susanne, Ninna, Birgit og Lene med børn

vist 560 gange