Sidste hjemmestævne i 2022 gav 0 point!
Hjemmestævne i Skovlund-Ansager Hallen den 4. december 2022. Hviding IF spiller i blåt. Stilling IF i grønt. Foto: Karsten Madsen
Der var lagt op til fight og dueller, da SIF Ansagers herrehold bød indenfor til håndbold i Skovlund-Ansager Hallen for sidste gang i 2022

Serie 3: SIF Ansager - Hviding IF (6-8) 15-20

Både SIF Ansager og Hviding var begge placeret i bunden af tabellen, så begge hold skulle præstere, for at få point i dag.

Desværre kom vi rigtig dårligt fra start og kom lynhurtigt bagud med tre mål. Der skulle faktisk gå hele seks minutter, før at SIF Ansager kom på måltavlen. Der kom endelig lidt gang i spillet, som førte til store målchancer. Desværre brændte vi rigtig meget, også store chancer. I slutningen af første halvleg byttede vi bare mål med Hviding og gik derfor til pause bagud med 2 på stillingen 6-8.

I anden halvleg kom vi godt fra start og fik langsomt og sikkert hentet Hviding mere og mere. Vores spil var sikkert, chancerne var gode og bolden endte endelig i målet.

Midt i anden halvleg var vi kun bagud med en og havde nu muligheden for at få det tætte opgør, som vi havde håbet på. Desværre var Hviding gode til at straffe os, når fejlene engang imellem meldte sig. Og tre angreb i streg med fejl fra os gav pludselig tre hurtige mål til Hviding. Her blev tiden vores største modstander og vi nåede ikke at hente Hviding, hvorfor kampen endte med et nederlag på 15-20.

SIF Ansager serie 3 herrer slutter derfor første halvdel af sæson 2022/2023 i bunden af tabellen med 2 point.

Jyllandsserie: SIF Ansager - Stilling IF (13-15) 25-30

Det var ifølge tabellen, puljens bedste og dårligste hold, der skulle mødes til kamp i Skovlund Ansager hallen søndag eftermiddag. Stilling IF var i toppen med 16 point, mens SIF Ansager lå i bunden med 4 point.

SIF Ansager har spillet mange “lige-ved-og-næsten” kampe, hvor marginalerne er gået til modstanderne. Derfor er alle point vigtige for at undgå nedrykning og herrerne vidste, at de var på en næsten umulig opgave i dag.

Heldigvis kan god vilje og stærk holdånd få de fleste ting til at lykkedes!

Vi kom bedst fra start og kom hurtigt foran 0-2. Stilling IF er dog et klogt og velspillende hold, som ikke lod sig kyse og fik hurtigt bragt orden i sagerne igen. Indtil midt i første halvleg blev der blot byttet mål og begge hold fulgtes pænt af.

De sidste 10 minutter af første halvleg blev vi ramt af flere 2-minutters udvisninger, som fik Stilling til at trække stille og roligt fra. Pludselig var vi bagud med fire! Men god vilje, stærk holdånd og en målmand, der lukkede fuldstændig af for Stilling-spillerne, gjorde at vi fik holdt Stilling fra at score i 5 minutter, så målsikre markspillere fra SIF Ansager kunne få lov til at hente det tabte tilbage i den anden ende. Vi bevægede os fra en stilling på 8-11 til 12-11! Desværre holdt det ikke længe og vi gik til pause med stillingen 13-15.

I anden halvleg kom vi godt fra start. Vi havde gode chancer og forsvaret stod solidt og stærkt. Aftaler blev overholdt og spillet kørte som en velsmurt diesel-motor. Dog rammes vi, af at Stilling måtte være meget mere fysiske i deres forsvar end vi måtte i vores, da vi spillede i undertal det meste af anden halvleg. Trods mange frustrationer over både dommerkendelser og brændte skud, formåede vi at holde hovederne nogenlunde kølige og bevare overblikket.

Selvom Stilling var foran det meste af anden halvleg, fik de aldrig helt lov til at trække fra. Men det var svært at spille mod 7 gode og velovervejede spillere, når man selv kun var 6 eller sågar 5 spillere på banen i store dele af kampen. Vi spillede sammenlagt 20 minutter i undertal i hele kampen, mens Stilling kun spillede i undertal 4 minutter i hele kampen.

Trods noget af det bedste fight og vilje, trænerstaben har set denne sæson, endte kampen desværre 25-30 til Stilling IF.

• Kampens spiller blev Mathias Emborg.

Sidste og afgørende kamp

Jyllandsserie herrerne spiller deres sidste kamp i puljen kl. 17:10 lørdag den 10. december i Egtved. Taberen af denne kamp rykker ned. Så selvom det er højsæson for julefrokoster, håber vi på god opbakning i Egtved og krydser en lille smule fingre for et julemirakel.

Sidste hjemmestævne i sæsonen 2022 gav desværre 0 point.

Håndboldudvalget vil, på vegne af trænerteams og spillere, sige tak for den opbakning, vi har fået til hjemme-, såvel som udekamp i denne sæson. Vi glæder os til at byde indenfor igen i 2023, for både nye og “gamle” tilskuere.

Derudover vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for støtten til alle vores herlige sponsorer og samarbejdspartnere.

Selvom der er et par dage endnu, ønsker vi alle i Skovlund, Ansager og folk omkring SIF Ansager Håndbold en rigtig glædelig jul og et godt nytår.