onsdag 2 feb 2022 - Ansager
Præmielotteri fra FDF Ansager - er i klar?
For 100 kr. er man med, med ét lod i et helt år
For 100 kr. er man med, med ét lod i et helt år Foto: PR
Lodderne fornyes i den kommende måned og der er enkelte ledige lodder, hvis du endnu ikke er med

Så er vi klar til en ny omgang præmielotteri. Vi er utrolig taknemmelige for, der er så mange der vælger at være med år efter år. TAK!

Vi fornyer lodderne i den kommende måned, og vi håber selvfølgelig alle vil være med i legen/spillet igen. De fleste vil blive kontaktet via SMS eller messenger, og betaling må meget gerne forgå via MobilePay. Corona spøger stadig. Vi sørger selvfølgelig for behørig afstand, når vi besøger dem der ikke har mulighed for sms og MobilePay.

Vi har enkelte ledige lodder, så hvis du er så uheldig ikke at have noget lod, kan du blive skrevet på besøgslisten. Listen administreres af Inga Matthiesen tlf. 2442 8099.

For 100 kr. er man med, med ét lod i et helt år, fra 1. marts 2022 til 28. februar 2023. Hver måned trækkes 6 præmier. 1x 500 kr., 3x 200 kr. og 2x 100 kr. Vi yder en udstrakt service for vores præmielotteri medlemmer, - vi checker om de har vundet og vi leverer præmien. Der er ikke noget bedre end at se glade vindere! Trækningerne kan også følges måned for måned på vores hjemmeside: www.fdf.dk/ansager under ”lotteri”.

På hjemmesiden kan man også se billeder fra de forskellige FDF aktiviteter og lejre der foregår.

Overskuddet fra præmielotteriet går til arbejdet med børn og unge i Ansager FDF.

Vi skrives ved, - og vi glæder os!

Venlig hilsen FDF Ansager

vist 376 gange