torsdag 11 nov 2021 - Ansager
Legepladsen på Ansager Skole
Skitse set fra Skolegade i retning mod sydvest
Skitse set fra Skolegade i retning mod sydvest
Byens lærings- og legeplads

Efter en periode med offentligt udbud og efterfølgende drøftelser med Varde Kommune er det nu glædeligt, at arbejdet med skolens nye legeplads er i gang. Virksomheden Elverdal vandt opgaven med en flot plan, og vi glæder os rigtig meget til det færdige resultat. Der bliver noget for enhver smag til både store og små. Grønne områder blandet med asfalterede, klatretårn, hyggekroge, trampoliner og meget mere. Der kommer tilmed en lille parkeringsplads til skolens ansatte.

Både skole og skolebestyrelse er enige om, at det ikke kun er skolens legeplads, men hele byens legeplads. Ansager får dermed endnu et område i byen, hvor børn og voksne kan samles om fællesskab, læring og leg. Vi får samtidig et flot blikfang for skole og by, som er så vigtigt i disse tider, hvor alle taler om tilflytning og bosætning.

En så stor og ny legeplads er ikke billig, og ingen skole ville kunne finansiere det selv på én gang. Det kan vi heller ikke i Ansager. Derfor er udgangspunktet, at legepladsen bygges i etaper over 2-3 år.

Det ønsker vi i Skolebestyrelsen at gøre noget ved, og vores mål er i al beskedenhed at få en færdig legeplads til foråret. Med Ansager Skoles Venner i front bliver der nu ansøgt bredt i foreninger, udviklingsråd og fonde. Ansager Skoles Venner gør et fantastisk stykke arbejde, men de kan ikke klare det alene.

Derfor har vi brug for al den hjælp og økonomi vi kan få. Hvad enten der er tale om direkte støtte, hjælp til indsamlinger, særlig viden om fonde og støtteordninger og andre tips og idéer, kan man kontakte Ansager Skoles Venner via deres Facebook side eller på mail ansagerskolesvenner@hotmail.com og komme i kontakt.

Vi kan og vil i Ansager

Skolebestyrelsen
Ansager Skole

vist 804 gange