søndag 7 nov 2021 - Ansager
SAHK: To kampe på to dage
SA Ribe HK’s Damer går en travl uge i møde med 2 kampe på 24 timer.

Vi ser frem til en uge med 2 kampe meget tæt på hinanden, så det er vigtigt at alle spillere er klar til kamp ofr med så tæt et program skal alle bringes i spil når der ikke er tid til restitution.

Kampen mod Hviding tirsdag:

Hviding er et hold vi kender rigtig godt, og har mødt hele 3 gange hen over sommeren. Til gengæld kender De også Os temmelig godt så til trods for et kig på tabellen hvor Hviding halter en smule efter os, ser vi en tættere kamp end tabellen antyder.

Det er som med alle andre lokalopgør at det altid er noget specielt, og kan blive mere spændende end andre kampe, så vi ser frem mod en tæt og spændende kamp i Hviding mod et hold og en træner der vil gøre ALT for at slå os.

Til gengæld er jeg ikke i tvivl om at hvis vi formår at holde det fokus og den tilgang til kampene som vi har gjort hidtil, er det en kamp vi bør få point i.

Kampen onsdag mod Århus Fremad:

Allerede 24 timer efter går det løs i Århus, hvor Århus fremad ligger bane til Vores besøg.

Det er det eneste hold der endnu ikke har sat point til ud over os på nuværende tidspunkt så det er en meget vigtig kamp for begge hold. Der er ingen tvivl om at de vil komme med alt hvad de har for at gøre livet surt for os på deres hjemmebane, så her gælder det også om at få gårdsdagens kamp hurtigt ud af benene og komme tilbage på optimale forhold igen inden kampstart.

Århus er et hold der spiller hurtigt fremad og har et par stærke profiler vi skal holde et vågent øje med for ikke at komme i unødvendige problemer.

Vi håber og tror dog at vi har så stort mentalt overskud at vi efter de 2 kampe stadig er med helt fremme i tabellen hvor det er sjovt, og med den udebaneopbakning vi altid nyder fra medrejsende tilskuere er vi allerede et stort skridt på vejen.

Truppen til de 2 kampe er:

Marie Held, Signe Sandberg, Amalie Schultz, Nanna Vang Jørgensen, Kamilla Dahl, Nina Vassvik Jørgensen, Mette Hjort Knudsen, Anne Marie Madsen, Mathilde Strebøl, Kelsi Fairbrother Svane, Mathilde Johansen, Sarah Buhl, Hanne Kristensen

De bedste hilsner
SA HK Skovlund Ansager Håndboldklub

Torben Mølsted, træner

vist 259 gange