søndag 10 okt 2021 - Ansager
RIKA: Rideklubben Ansager får støtte til nye hestekræfter
Med støtte fra DIF og DGI's genstartspulje har RIKA nu købt nye ponyer.

RIKA i Ansager har fået kr. 45.000 i støtte fra DIF og DGI's genstartspulje. Med bevillingen kan RIKA se frem til at byde flere nye ryttere velkommen.

Bestyrelsen ser især frem til at dele det gode fællesskab med endnu flere:

- Vi har nogle skønne elevponyer, som nærmer sig pensionsgrænsen. Vi er meget bevidste om at passe godt på hestene, og har derfor siden sommerferien måttet sige nej til nye elever når der var naturlig afgang på holdene og på den måde skåne de ponyerne.

I Rideklubben Ansager glæder formanden og de ca 95 medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet - og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Det er lykkes os at finde hele 2 ponyer, som nu skal klargøres til at deltage i elevskolen. Det betyder meget, og giver os mulighed for at byde flere ryttere velkommen.

Rikke Moltesen Petersen, RIKA

Gang i foreningslivet efter corona nedlukning

RIKA har modtaget bevillingen på kr. 45.000 fra DIF og DGI's genstartspulje, der er oprettet på baggrund af corona nedlukningen af idræts- og foreningslivet. Puljen har til formål at støtte lokale idrætsforeninger i arbejdet med at skabe aktiviteter og oplevelser for alle i sommeren og efteråret frem til d. 25. oktober 2021.

Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser for danskerne. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter.

Om DIF og DGI's genstartspulje

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk

Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider.

vist 439 gange