søndag 26 sep 2021 - Ansager
Håndbold: SA Ribe HK bød op til dans
Tempoet og niveauet var højt hele kampen og SA Ribe HK kørte sejren sikkert hjem med hele 33-16.
Tempoet og niveauet var højt hele kampen og SA Ribe HK kørte sejren sikkert hjem med hele 33-16. Foto: Karsten Madsen
SA Ribe HK bød Lørdag op til dans i 1. runde i damernes 3. division. Modstanderen var Søndermarken fra Viborg.

Det skulle dog hurtigt vise sig at De ikke kunne danse med, og efter 10 min var kampen reelt allerede afgjort med en stilling på hele 8-1.

Den Orange bølge skyllede kampen igennem ind over Søndermarken, og der blev sendt det ene krydsermissil afsted efter det andet fra alle positioner, så Søndermarken aldrig kom i gang.

SA Ribe HK kunne således gå til pause med en overbevisende 18-7 føring.

2. halvleg fortsatte hvor 1. halvleg endte, med højt tempo og godt forsvar.

Tempoet og niveauet holdt hele vejen og SA Ribe HK kunne sikkert køre sejren hjem, og da haluret viste 60 min var stillingen hele 33-16.

En fantastisk start på en sæson, der efter en langvarig Coronanedlukning har været længe ventet.

Kampens topscorer blev Mette Knudsen med 7 mål, skarpt forfulgt af Kamilla Dahl med 6 mål og Amalie Schultz med 5.

Publikum

Først en KÆMPE tak til publikum!! Hvor har Vi dog savnet Jeres opbakning, og Vi kunne fornemme at I også har savnet at mødes i hallen om et fælles projekt – at støtte OS. Og det gjorde I TAK FOR DET!!!

Vi havde på forhånd lidt ekstra spænding i kroppen inden kampen. Dels fordi det altid er spændende at spille den første kamp, men også fordi Vi ikke kendte noget til Søndermarken udover at de var unge og fysisk stærke. Så vi forventede egentlig at de ville komme med lige så højt tempo som vi gerne vil spille i.

Men vi var meget meget klar fra start, og havde lagt debutnerverne solidt i omklædningsrummet fra start, så vi bare kunne spille frit.

Med et virkelig stærkt forsvar hvor alt blev slået i stykker og dækket af, og en kontrafase der var ekstrem effektiv fik vi hurtigt lukket kampen.

Ud over en sejr var det også vores mål at alle skulle bringes i spil, for efter en meget lang pause var det os magtpålæggende at vise alle spillere at de var med, og det lykkedes. Ingen spillere var synderligt mærkede efter kampen, og ALLE bød ind med det de skulle når de fik chancen.

Kampens profil

Det er svært efter sådan en præstation hvor alle har præsteret tæt på max, at skulle udpege en profil i kampen - for der var rigtig mange der bød sig til. Alligevel skal Marie Held i målet have lidt ekstra ros, godt hjulpet af et vanvittigt godt forsvar tog hun med en redningsprocent på 52% den sidste tro ud af Søndermarken.

I angrebet var vi stort set umulige at dække op. Kontraen var velsmurt, og vores ”Raketter” på fløjene fløj afsted i 1. bølge, og overrumplede konstant modstanderne der blot var statister. Skuddene kom fra alle positioner både i 2. kontrafase, og i etableret angreb. Vi bevægede os i et tempo Søndermarken slet ikke kunne være med på, og som jeg tror rigtig mange vil have svært ved at håndtere over en hel kamp.

Hvis de mandsopdækkede Nina, så gik Kamilla Dahl bare i gang, Hvis de tog 2 mand væk gik Mathilde eller Mette bare i gang. Det var en ”let dag på kontoret” for trænerteamet takket være spillernes indstilling og parathed fra kampens start, og mon ikke de kommende modstandere har fået lidt at tænke over hvis de var til stede i hallen?.

Næste kamp

Vi kan nu i ro og mag arbejde målrettet frem mod næste uges opgør i Aarhus Fremad, hvor vi skal udvise samme gejst og vilje til at arbejde for hinanden som i dag. Kan vi det, er jeg sikker på at der også er point at hente der.

På vegne af trænerteamet

Torben Mølsted

vist 1001 gange