lørdag 27 mar 2021 - Skovlund
Skovlund får også en profilerings-hjemmeside
Tillige med en profileringsside vil Varde Kommune også se på udvikling af boligområder og boligsammensætningen i Skovlund
Tillige med en profileringsside vil Varde Kommune også se på udvikling af boligområder og boligsammensætningen i Skovlund Foto: Pixabay
Profilleringsiden skal overbevise eventuelle tilflyttere om, at Skovlund er den rette by for dem.

Det er besluttet at Skovlund skal tilbydes udarbejdelse af en profileringsside og i den forbindelse, vil Varde Kommune også tage et kig på mulighederne for udvikling af boligområder og boligsammensætningen. Tusind Tak for det.

Profileringssiden skal hjælpe med at kommunikere det gode budskab, og overbevise eventuelle tilflyttere om, at Skovlund er den rette by for dem. Vi har brug for alle ideer til både indhold og udformning. Processen er, at der skal nedsættes en styregruppe som Varde Kommune kan koordinere med forud for en workshop, hvor så mange som mulig skal deltage i at pege på lige dét, der gør Skovlund til verdens bedste sted at bo.

Forud for tilbuddet her, er der allerede et par stykker, der har tilbudt sit engagement. Kunne du også tænke dig at deltage i styregruppen, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

På vegne af Skovlund/Ansager Udviklingsråd

Kristian 22181513 og Kitty 40763840

vist 442 gange