mandag 7 dec 2020 - Ansager
Julen er ikke aflyst på Ansager Skole
December er normalt forbundet med et væld af traditioner, hvor vi samles og glædes til julen. Sådan er det også i år på Ansager Skole.
December er normalt forbundet med et væld af traditioner, hvor vi samles og glædes til julen. Sådan er det også i år på Ansager Skole.
I en tid præget af restriktioner og aflysninger, holder vi fast i at julemåneden er noget særligt og skal fejres

Traditionen tro er sidste dag i november blevet brugt til den store juleklippedag, hvor skolen er blevet udsmykket på døre, gange og i lokaler.

Hvis man går forbi skolen vil man i vinduerne mod Østergade udefra kunne se vindues­udsmykningen i form landskaber, nissemænd og stjerner. Man vil også udefra kunne følge med i 7. klasses kalender hvor en ny låge åbnes hverdag.

I Aulaen vil man kunne se 2 små juletræer, som er både innovative og bæredygtige.

Mandag den 14. december, går vores 4. klasser Lucia-optog på corona-venlig vis.

Vi vil i julen også gennemføre en mindre optræden, Juniorklubbens Juleshow, hvor elever som har øvet optræden og spil på forskellige instrumenter får lov til at optræde for skolens øvrige elever - naturligvis også her med afstand og uden at blande klasserne. Vi vil forsøge os med at optage elevernes optræden og dele den på AULA, så skolens forældre også kan følge med, selvom de bliver "holdt udenfor".

Der afholdes også traditionen tro små julekonkurrencer i løbet af julemåneden. Der konkurreres blandt andet om, hvilken klasse der har lavet den fineste dørudsmykning.

Selvom om meget for tiden foregår på nye måder og på trods af nye vilkår - er vi overbeviste om, at julehumøret er lige hvor det skal være når vi den 22. december ønsker hinanden god jul og sender skolens elever på juleferie.

Jens Skouboe, Skoleleder

vist 474 gange