tirsdag 6 okt 2020 - Ansager
Fuld fart på musikken
Koncert på Ansager skole: Aphyxion, et dansk dødsmetalband dannet i 2007 i Ribe med unge musikere på 12, 13 og 14 år. Siden har bandet turneret rundt i Danmark og Europa.
Koncert på Ansager skole: Aphyxion, et dansk dødsmetalband dannet i 2007 i Ribe med unge musikere på 12, 13 og 14 år. Siden har bandet turneret rundt i Danmark og Europa. Foto: Jens Skouboe
Der har i dag været fuld fart på musikken på Ansager Skole. Der blev for alvor støvet af i øregange og gymnastiksal da Heavyrock bandet APHYXION gæstede skolen.

Skolens ældste elever fik en lektion i dødsmetal, lyrik, headbanging, håndtegn og attitude. Allerede inden koncerten var der skabt en vis forventning, da der blev udleveret ørepropper til alle koncertgæsterne.

Temaet trivsel var i koncerten et overordnet tema og der blev undervejs i koncerten draget paralleller til Michael Strunge og bandets egen oplevelse af som unge at stå udenfor fællesskabet.

Koncerten var af skolen arrangeret i samarbejde med “Levende musik i skolen” - som udformer koncerter og undervisningsforløb. Vi afvikler på skolen mindre koncerter for alle skolens elever, dette i samarbejde med Musik & Kreativitet.

Vh. Jens Skouboe

Om APHYXION:

APHYXION er heftig og melodisk dødsmetal udført af 5 unge musikere - alle kun ca. 20 år gamle. Bandet startede i 2007, og har siden overtaget den danske metalscene med et utroligt CV der bl.a. omfatter nominering til bedste liveband ved Danish Metal Awards, 2. plads ved Royal Metal Grand Prix, samt koncerter på Copenhell og Wacken Open Air (verdens største metalfestival) som det yngste band nogensinde.

I 2012 turnerede bandet Europa tyndt som 17-18 årige, og har i dag langt over 100 energiske og koncerter bag sig. Bandet har netop udgivet deres meget anmelderroste debutalbum, Earth Entangled.

vist 301 gange