mandag 29 jun 2020 - Ansager
Nyt spændende håndboldsamarbejde
Simone Winter til venstre (i gul trøje) og Vibeke Andersen til højre.
Simone Winter til venstre (i gul trøje) og Vibeke Andersen til højre. Foto: PR
SIF/Ansager og Grindsted GIF går sammen om damehåndbolden i et samarbejde, hvor tidligere landsholdsmålmand Vibeke Andersen bliver cheftræner.

Der er endnu et stykke tid til, at håndbolden ruller igen, men når det første fløjt lyder, er et nyt samarbejde mellem SIF/Ansager og Grindsted GIF klar til at indtage hallerne i både Ansager og Grindsted.

- Det glæder mig virkeligt, at vi med dette nye samarbejde kan skabe gode betingelser for alle vores håndboldspillere, der kommer til at nyde godt af en kapacitet som Vibeke Andersen, mens vi samtidig holder fokus på foreningslivet og bredden. Vi giver alle vores damespillere gode betingelser i dette samarbejde, og vi er glade for, at Grindsted GIF kunne se potentialet i et samarbejde, siger formand for håndboldafdelingen i SIF/Ansager, Simone Winter, der kan berette om en positiv dialog efter den første henvendelse.

- Vi kan se et stort potentiale i et samarbejde fremover, og derfor rakte vi hånden ud til SIF/Ansager. Her har vi mødt en ny samarbejdspartner, der deler vores værdier, og vi vil i fællesskab give spillere på alle hold kvalitet i træningen. Det betyder, at vi kan se frem til op til fem hold med et bredt spænd fra Serie 2 til 2. Division, hvor der er plads til alle. Det giver mulighed for endnu flere spillere, og jeg glæder mig til at få det sportslige ansvar, siger Vibeke Andersen, der er ny cheftræner i det nye samarbejde.

Pressemeddelelse, SIF/Ansager og Grindsted GIF

Fakta:

  • Det nye samarbejde får navnet GGIF-SIF/Ansager.
  • SIF/Ansager har et hold i 2. division, og det videreføres i samarbejde med Grindsted GIF, der har et Jyllandsserie-hold. Desuden er der tilmeldt et hold yderligere i Jyllandsserie samt i Serie 1 og 2.
  • Der vil være rig mulighed for at træne op til fire gange ugentlig for alle spillere i samarbejdet. Det sker i hallerne i Ansager og Grindsted.
  • Hjemmekampene for samarbejdets førstehold deles ligeligt mellem Grindsted og Ansager. De øvrige hold bibeholder deres nuværende hjemmebane.
  • Der inviteres til fælles spillermøde torsdag den 6. august klokken 19.00 i Skovlund/Ansager-Hallen.
vist 2626 gange