torsdag 28 maj 2020 - Ansager
Er en enkelt fjer blevet til 10 høns
Trist med trist på.

Efter at have set video indlæg fra AIF, står man som udenforstående fuldstændig målløs. Hvad sker der lige ? Budskabet i videoen skriger i alle retninger, hvad angår informations flow, udtalelser der får et andet indhold når det er gået igennem flere budbringere osv. For mig at se, må der være to sider af denne sag. Eliteholdet omtales som værende skurke med urent trav, negative oplysninger florere, men det synes som om, at indholdet i videoen er, at det AIF selv er modstander af ( ufin og negativ omtale) gør de åbentbart selv brug af i fulde drag og dette er kun med til at skade vores foreningsliv og gode rygte. Hvem er det lige der trækker i trådene i AIF.

Hvor trist

Ved borgermødet 2018 i AIF, gik bølgerne højt og det var da helt tydeligt, at der var nogle skår der skulle klinkes eller store kameler der skulle sluges. Da jeg gik fra mødet, var jeg da næsten, dog bekymret, men overbevist om, at oprettelse af en selvstændig elitehold kunne give ro. Det var tydeligt, at der var uenigheder om sponsorstøtte og denne aften kom det også frem, at AIF havde en fornemmelse af at håndboldklubben afskar de øvrige afdelinger fra de gode sponsorater. Som jeg forstod blev dette dog også drøftet og tydeliggjort ved mødet, at der gensidigt er en fordeling af mulige sponsorer og at ingen har gået hinanden i bedene. Handler det om ren og skær brødnid eller misundelse ? Det er nu engang så, at Forretninger og virksomheder gør som bekendt den bedste handel og satser sine sponsorater hvor den største omtale fåes. Ansagers 2. Divisionshold kan bare samle flere sponsorater ind, hvad enten man kan lide det eller ej. Det handler ikke om, at de stjæler fra de andre.

Gad nok vide hvor langt tilbage i tiden man skal finde roden til alt dette. For mig virker det som gamle skeletter der er blevet pustet nyt liv i.

Denne uro giver kun Tabere i alle sammenhænge:

Børnene, der ikke får mulighed for at se rollemodeller og skabe deres egen drømme for at avancere. ! Gad nok vide hvor mange unge der tør give udtryk for, at de gerne vil spille på eliteplan i denne nye klub?

Hallens indtjeningsgrundlag, tænk hvor mange besøgende hallen har haft ved 2. Divisionskampene. Hvordan bliver den fremtidige drift.

Håndboldspillerne på 2. Division. Hvor er hensynet til dem og deres store arbejde de har lagt gennem de seneste 25 år, og hvor Ansager nu kan bryste sig med et 2. Divisionshold. Bliver de overhovedet hørt.

Fællesskabet ødelægges for mange. Konsekvensen af alt dette postyr og utilfredshed, er der vist ingen der kan se, men man kan da kun frygte det værste.

Mit indlæg vil uden tvivl forarge, hvad skal denne indblanding gøre godt for, men det må jo så være sådan. I denne sag er det jo ikke til at finde hoved og hale i noget mere, men Håndboldpigerne skal have min fulde opbakning.

Regner det på præsten så drypper det som bekendt på degnen, men disse vise ord er vist gået i glemmebogen.

Håber at der findes en løsning på konflikten

Ønsker det bedste for 2. Divisionspillerene og ALLE de øvrige afdelinger og udøvere.

Birgit og Niels Haahr Larsen

vist 1655 gange