søndag 26 apr 2020 - Ansager
Ny sti fra Eghøjvej til Hansens bro
Den nye sti til Hansens bro er tydelig markeret i begge ender
Den nye sti til Hansens bro er tydelig markeret i begge ender Foto: Privat
Læserbrev af Lisa Blaabjerg Sadova, Eghøjvej 9, Ansager

Det er efterhånden ved at være to år siden vi flyttede fra Varde by til de naturskønne omgivelser på Eghøjgård. Renovering og anlæggelse af haven er nu ved at være færdig - i hvert fald i første omgang.

Vi ved at mange Ansager borgere gennem flere år har haft deres gåture over indkørslen og ned gennem haven for at komme ned til Hansens bro og videre gennem krattet. Vi holder selv meget af naturen og vil ikke ødelægge denne mulighed for dem som gerne vil denne vej. Men for at kunne bevare hus og have lidt privat, har vi netop etableret en sti udenom indkørslen og ned gennem skoven - i stedet for gennem vores nye baghave. Den er markeret både med skilte og træstammer/grene, så alle burde kunne finde vej.

Vi håber at alle vil respektere at det er privat grund, og grusvejen er privat vej, og at man derfor ikke efterlader hundelort, skrald eller andet. Det har vi desværre erfaret op til flere gange, og det er bare rigtig irriterende at skulle rydde op efter andre på vores egen grund.

Vi henstiller til at hunde føres i snor forbi huset, da vi har små børn som kan blive lidt bange for dem, heste og ATV'er ingen adgang og ingen parkering af biler ved ejendommen. Tro mig at det hele er fundet sted.

Håber I vil nyde den nye sti.

Kærlig hilsen os alle 4 på Eghøjvej 9, Lisa Blaabjerg Sadova

vist 2599 gange