tirsdag 11 feb 2020 - Ansager
Håndbold: SIF/Ansager i pokalkamp mod tophold i 1. division
SIF/Ansager møder 1. divisionsholdet Sønderjyske i Santander Pokalturneringen den 20. februar. Fotoet er fra den 8. december 2019 hvor SIF/Ansager besejrede Skanderborg med 25-18 som resultat af et stærkt forsvar der gav mulighed for mange succesfulde kontraløb. Spændende om noget af dette kan lykkes mod et så stærkt hold som Sønderjyske.
SIF/Ansager møder 1. divisionsholdet Sønderjyske i Santander Pokalturneringen den 20. februar. Fotoet er fra den 8. december 2019 hvor SIF/Ansager besejrede Skanderborg med 25-18 som resultat af et stærkt forsvar der gav mulighed for mange succesfulde kontraløb. Spændende om noget af dette kan lykkes mod et så stærkt hold som Sønderjyske. Foto: Karsten Madsen
Pigerne der spiller i 2. division har trukket Sønderjyske i 5. runde af Santander Pokalturneringen.

Sønderjyske spiller til daglig i 1. division, hvor de ligger med i toppen og kæmper om pladserne til liga opspillet. Sønderjyske har tidligere været en del af den fornemste selskab og de arbejder da også fortsat hårdt for at komme tilbage hertil.

Vi vil blive matchet på alle parameter til kampen, både på fysikken og på hurtighed, idet der er væsentlig forskel på niveauet i de 2 rækker, hvor toppen adskiller sig yderligere i niveauforskel.

Vi er også enige om at gå ydmyg ind til kampen med et kæmpe stort smil og bruge kampen som en rigtig god træningskamp. Favoritrollen ligger 100% på deres banehalvdel.

Vi siger ikke vi lægger os fladt ned, men vi skal også være realistiske. Vi kommer op mod et hold med flere udenlands professionelle spillere, således publikum forhåbentligt får en rigtig god gang håndbold at se.

Jens Ole Mathiesen, cheftræner

Tid og sted

Kampen spilles torsdag den 20. februar 2020 kl 20.15 på hjemmebane i Skovlund-Ansager Hallen. Der er gratis entre til denne brag af en kamp, som bliver en oplevelse for såvel spillere som det sædvanligvis topmotiverede publikum.

Se plakat: Santander Cup

vist 451 gange