mandag 30 dec 2019 - Ansager
Lykkeliga: Team Kvie Sø Håndbold
Mød det nye håndboldhold i SIF/Ansager i to opvisningskampe søndag den 12. januar 2020

Søndag den 12. januar 2020 er der stort håndboldstævne på hjemmebane i Skovlund Ansager Hallen. Alle hold spiller hjemme i egen hule denne dag.

Som noget nyt er der opstartet et samarbejde mellem Kvie Sø Efterskole og SIF Ansager håndbold. Team Kvie Sø Håndbold, som Kvie Sø Efterskoles håndboldhold hedder, er en del af LykkeLiga og vil denne dag spille to opvisningskampe efter 2.divisionsdamernes kamp mod AGF.

Under LykkeLiga kampene vil der være speaker og musik, så vi, både Kvie Sø Efterskole, SIF Ansager Håndbold og holdets trænere, håber at så mange som muligt vil støtte op omkring LykkeLiga og deres to kampe mod Varde Kool Kidz. Vær med til at skabe en fest i hallen, så de unge mennesker går derfra med en rigtig god oplevelse.

Vi glæder os til at se rigtig mange mennesker i hallen, både lørdag den 11. januar og søndag den 12. januar.

Rigtig godt nytår til alle.

SIF Ansager Håndbold.

Faktaboks:

Starten på LykkeLiga lå egentlig lige for. Rikke Nielsen manglede et håndboldhold til datteren Magda, som har downs syndrom. Der fandtes simpelthen ikke håndbold for børn som hende. Derfor startede Rikke holdet selv. LykkeLiga skal skabe flere smil, grin og positive oplevelser for udviklingshæmmede børn og deres familier. Metoden er sport, bevægelse og sociale fællesskaber, hvor hele familien involveres. Med LykkeLiga etableres et koncept, som skal fokusere på alt dét, som de udviklingshæmmede børn godt kan!

LykkeLiga skal gøre udviklingshæmmede børn til helte, topscorere og holdspillere. På lægterne hepper familier, som for én gang skyld er trådt ud af specialpædagogikkens omsiggribende korrekthed.

Læs mere om LykkeLiga på: www.lykkeliga.dk

Se plakat: kampprogram den 12. januar

vist 811 gange