torsdag 19 dec 2019 - Ansager
Håndbold: SIF/Ansager-Fredericia HK 20-22
SIF/Ansager-Fredericia HK 20-22 lørdag den 14. december 2019 i Skovlund-Ansager Hallen
SIF/Ansager-Fredericia HK 20-22 lørdag den 14. december 2019 i Skovlund-Ansager Hallen Foto: Karsten Madsen
En ikke særlig velspillet og rodet kamp, men med masser fight og nerve fra begge hold

Håndbold 2. division damer

Vi var til dagens opgør uden vores sædvanlige førstevalg, playmaker Mette Knudsen. Mange vil gisne om, at hun blev afgørende på dagen. Det var mit valg og den påtager jeg mig. Jeg vil fortsat mene - vi skulle have slået dem uanset, men det blev en kamp med mange nerver og det fra begge sider. Den blev langt fra velspillende og vi havde undervejs et par gange, scoringspauser på over 10 min, det vinder man sjældent håndboldkampe på.

Islandsk landsholdsspiller

Vi var klar over at komme til at stå overfor fodskifte stærke finte spillere og jeg synes faktisk pigerne løser dette rigtigt fint. Det eneste vi ikke fik løst i forsvaret, var deres venstre back, Hulda Dagsdottir, Islandsk landsholdsspiller. Hun var ny i truppen, men var meget vaneskytte og med det faktum skulle hun være lukket ned af vores målmænd langt tidligere.

Igen spiller angrebet sig til gode scoringsmuligheder, men på dagen går vi ikke på hullerne, specielt på yderside 2erne eller viderespil til fløje bliver ikke eller for få gange gjort færdig til afslutning.

Ærgerligt, chancerne var der, vi må bare op på hesten igen og lære af vores fejl til næste gang. Det skal da også siges at der gennem kampen var mange fine detaljer med chanceskabende spilopsætning.

I kampene holder specielt Rikke og Sarah til stadighed et flot højt niveau, ligesom Mathilde Strebel er begyndt at vise tænder i bagspilskæden.

Frederikke Strandgaard havde på dagen debut, efter næsten et års fravær, på grund af korsbåndsskade. Velkommen tilbage til hende. Hun kvitterede med 2 mål i dagens kamp.

Dagens målscore:

Rikke Dahl Nielsen 5
Mathilde Strebel 5
Sarah Buhl 3
Kamilla Dahl Nielsen 2
Mathilde Brosbøl 2
Frederikke Strandgaard 2
Amalie Schultz 1

Jens Ole Mathiesen

vist 263 gange