mandag 9 dec 2019 - Ansager
Håndbold: SIF/Ansager-Skanderborg 25-18
Fra kampen SIF/Ansager-Skanderborg i Skovlund-Ansager Hallen den 8. december 2019
Fra kampen SIF/Ansager-Skanderborg i Skovlund-Ansager Hallen den 8. december 2019 Foto: Karsten Madsen
Ansager pigerne viste koncentreret styrke i begge ender

Håndbold: 2. division damer

Når forsvaret, som tidligere beskrevet, leverer og holder modstanderne under 22 mål, skal holdet kunne vinde.

Pigerne leverer på dagen flot i begge ender. Godt kæmpende forsvar som i store perioder styrer Skanderborgs angreb og holder således Skanderborgs ligareserver på kun 5 scoringer i 1. halvleg. Vi formår endda at holde Skanderborgs Mathilde Marie Pedersen, som normal spiller på ligaen, på kun 4 scoringer i hele kampen.

Med et stærkt defensiv som udgangspunkt, giver det også mulighed for mange kontra løb. Det lykkes rigtig flot i 1. halvleg, hvor stort set alle bød ind i kontrafasen. Det var netop en del af det taktiske oplæg, at vi skulle være massivt tilstede i kontrafasen og derved presse modspillerne maksimalt, da de kun havde 2 udskifter med.

Halvlegsstilling 13-5

Vi fortsatte det hårde pres fra 2. halvlegs begyndelse og kunne sætte v på en 10 måls føring 8 minutter ind i 2. halvleg. Vi holder denne føring + - 1 over de næste 10 minutter.

Vi bruger resten af halvlegen til alternative opstillinger og lader samtidig nogle af de bærende spillere få lidt ekstra pause, men spiller fortsat en sikker sejr hjem.

Igen en stærk holdindsats, hvor samtlige markspiller kommer på måltavlen. Vi skal ikke glemme vores 2 målmænd, Louise og Tina, som på dagen begge stå stærkt bag et godt kæmpende forsvar. Jeg skylder også at nævne vores 2 playmaker Mette og Sarah, som får sat spillet til mange scoringsmuligheder og hvor de selv også er farlige.

Målscorer:

Mette Hjort Knudsen 6
Mathilde Strebel 5
Rikke Dahl Nielsen 4
Sarah Buhl 3
Kamilla Dahl Nielsen 2
Kelsi Svane 1
Hanne Kristensen 1
Matilde Brosbøl 1
Amalie Schultz 1
Angelica Jørgensen 1

Jens Ole Mathiesen

vist 331 gange