tirsdag 3 dec 2019 - Ansager
Håndbold: TPI Odense-SIF Ansager 25-30
Tændt og godt kæmpende Ansagerhold

Som jeg skrev i referatet fra sidste kamp mod AGF, kunne pigernes gode afslutning her få stor betydning til vores næste kamp. Det var tydeligt, til trods for dårlige opvarmningsforhold nede bag målet i spillehallen, at det var fokuserede piger der stod 100% klar fra kampens start.

Vi havde aftalt offensivt forsvar fra start, og det fungerede rigtig godt det første kvarter. TPI var gode i deres omstilling og løste relativ hurtigt vores forsvarsopstilling og vi blev tvunget til ændringer flere gange i løbet af kampen. Disse konstante ændringer kom til at få betydning hen mod kampens afslutning.

Det var indlysende, at vi skulle løse venstreback og playmaker i forsvaret, for at det kunne blive en god kamp for os. Selv om vi tillader TPI 25 scoringer må vi sige den del blev løst ok. Dels fordi vi løste angrebet nærmest til perfektion.

På en dag, hvor vi scorer 30 mål, kan vi tillade små fejl i forsvarsdelen, hvor pigernes primære opgave er at holde deres modstander under 22 mål.

Det som giver angrebet et ekstra moment på dagen, er holdets bredde. 7 spillere scorer 3 eller flere mål. Det gør det utroligt svært for vores modstander at lægge tryk på enkelte spillere, fordi en ny tager over.

Pigerne spiller med stort overblik og mange løb for boldholder. Det er svært at fremhæve enkelte spillere på dagen, men de 7 målskytter har hver især stor andel i kampens resultat. Det der er med til at gøre holdet stærk i sådan en kamp, er også positiviteten fra de spillere, som sidder på bænken, og som fejrer hver eneste takling og scoring. Det giver så meget ekstra benzin på det tændte bål for de spillere, som kæmper for sejr på banen.

Kampens målscore:

Rikke Dahl Nielsen 6
Kamilla Dahl Nielsen 5
Mathilde Strebel 5
Kelsi Svane 4
Mette Hjort Knudsen 4
Sarah Buhl 3
Amalie Schultz 3

Jens Ole Mathiesen

vist 309 gange