fredag 25 okt 2019 - Ansager
Hvad er op og ned?
Frem til 1. januar 2020 vil din tv-pakke se ud, som den plejer. Herefter flytter kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste tv-pakker og bliver erstattet af andre kanaler
Frem til 1. januar 2020 vil din tv-pakke se ud, som den plejer. Herefter flytter kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste tv-pakker og bliver erstattet af andre kanaler Foto: RonPorter Copyright
Hvilke tv-kanaler kan du efter konflikten mellem YouSee og Discovery Networks fremover se via Ansager antenneforening

Måske har de sidste ugers mediedækning af YouSee og Discovery Networks gjort det svært for dig at finde ud af, hvilke tv-kanaler og indhold du fremover kan se via vores antenneforening.

Her er en forklaring på, hvad der er op og ned, men samtidigt opfordrer bestyrelsen hermed vores medlemmer til at tage den med ro, og ikke lade sig rive med af den mediestorm der i øjeblikket florer på de sociale medier og dagblade, så længe Yousee og Discovery forhandler, intet er 100% endeligt afgjort endnu.

Der sker ikke nogen ændringer i din tv-pakke lige nu:

Frem til 1. januar 2020 vil din tv-pakke se ud, som den plejer. Herefter flytter kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste tv-pakker og bliver erstattet af andre kanaler og spændende nye tiltag som fx nye premierefilm fra Nordisk Film og TV 2 Charlie, der erstatter Kanal 5 i Grundpakken.

De største sportsoplevelser er sikret!

Vi vil gerne slå fast, at de største sportsoplevelser er sikret hos YouSee. Du har mulighed for at følge herrelandsholdet i deres kvalifikation til EM i fodbold i efteråret. Du kan se masser af OL. Du kan se hele Premier League og Champions League. Du kan følge de fleste Superligakampe - også næste år.

Du kan læse mere om tv-ændringerne og de nye tiltag på yousee.dk/tv2020

Bestyrelsen i Ansager Antenneforening afventer, om ikke der skulle komme noget positivt ud af de nuværende forhandlinger, således at Discoverys kanaler også er at finde på en eller anden måde i vores pakke/Bland Selv univers i 2020.

Bestyrelsen, Ansager Antenneforening

Baggrund

Årsagen udspringer af, at Discovery endnu engang har forlangt en voldsom prisstigning for deres tv-udbud. Og det er ikke første gang Discovery er i priskonflikt.

Konkret forholder det sig således, at de 11 Discovery kanaler hver især har en meget lav seerandel. Samlet ligger andelen på 10%, men omkostningerne ville i givet fald komme til at udgøre 25% af selve programprisen.

Vi har også bemærket prisudmeldingerne fra f.eks. STOFA, der fra nytår, hæver mellempakkens pris med 480,- kr. årligt.

Der har i en for lang årrække været en tendens til, at den ene sportskanal kommer til efter den anden, hvorefter sportsaktiviteterne spredes på de forskellige kanaler. Målet har naturligvis været, at forbrugerne skulle gøres afhængige af en del af indholdet i en de enkelte kanaler.

vist 587 gange