mandag 7 okt 2019 - Ansager
Håndbold: - Det bedste hold tabte
Ejstrup/Hærvejen-SIF/Ansager 20-18 (9-7) udekamp i 2. division damer

Lærdommens kamp – Det er selvfølgeligt nemt for en træner efter kampen at sige: ”det bedste hold tabte”.

Der var mange lokale med for at se kampen og sammen med hele staben, var enigheden stor, ”det bedste hold tabte”. Hvordan kan dette menes og siges? I beskrivelsen herunder vil jeg prøve at give klarhed over det.

Forsvaret fungerede i langt hovedparten af kamp som det skulle, det var små fejl, som blev rettet undervejs, og Ejstrups målscore fortæller også historien om igen, 20 mål. Men som vi talte om i pausen, føltes der stress i overgangen fra forsvar til angreb. Som om man ikke var klar i hovedet til angreb. Hvilket gav sig udslag i 21 brændte chancer og 26 tekniske fejl. Skud fra helt frie positioner samt helt uprovokerede boldtab på et niveau, vi sjældent tidligere har set.

Vi fulgte pænt med.

På trods af det er vi gennem hele kamp med dem, og vi er flere gange er oppe på uafgjort. I lange perioder flyder spillet rigtig flot med nem adgang til frie positioner. Vi havde talt meget og om og trænet brud på ydersiden af deres backs, vi fik da også flere mål på brudene, men de begyndte at løfte deres backs, specielt i vores højre forsvars side, hvilket bare betød bare mere plads til vores strege og her fik vi flere mål i 2. halvleg.

Vi er på et niveau hvor vi klart skal være omstillingsparate uanset hvad vores modstander finder på en kamp igennem.

Vi, trænerteamet skal have analyseret på vores stress i overgangen fra forsvar til angreb, det er umiddelbart her løsningen skal findes.

Som jeg startede med i oplægget, håber jeg det bliver lærdommens kamp. Vi i trænerteamet skal have alle aftaler på plads og pigerne skal være 100% klar på dem, og det er selvfølgelig mit ansvar som cheftræner.

Vi er alle klar på nye udfordringer og glæder os til næste hjemmekamp mod Esbjergs ligareserver den 20. Okt.

Målscore:

Mathilde Strebel 4
Kelsi Svane 4
Rikke Dahl Nielsen 2
Angelica Jørgensen 2
Mette Hjort Knudsen 2
Sarah Buhl 1
Kamilla Dahl Nielsen 1
Mathilde Brosbøl 1
Amalie Schultz 1

Cheftræner, Jens Ole Mathiesen

vist 212 gange