lørdag 22 jun 2019 - Ansager
Allan's Dinér donerer 30 af disse, når ...
Når Ansager Søpark barometeret rammer 285.000 kr., smider Allan's Dinér det resterende beløb i puljen for at nå målet på 315.000 kr.

Der er sket lidt siden sidst - og barometeret over indsamling til fase to i projekt Ansager Søpark ligger i skrivende stund på 206.500 kr.

Gå dig en tur på de fine stier rundt om søerne. I øvrigt også er en fremragende løberute for dem, der kan lide den slags. Området vil helt sikkert blive benyttet i stor stil af alle - store som små - og i mange forskellige sammenhænge. Mens du nyder turen rundt, kan du overveje, om også DU skulle smide et par mønter afsted til projektet. Fase to vil sikre den endelige finish med beplantning, broer og borde/bænke, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe eller en kold øl på en varm sommeraften.

Når barometeret stiger med yderligere 78.500 kr., vil Allan's Dinér give de sidste 30.000 kr. for at nå målet. "Folk i byen har taget vildt godt imod Møllen og benytter flittigt faciliteterne her. Derfor vil jeg gerne bidrage med lidt den anden vej. Søparken gør kun området omkring Møllen endnu mere attraktivt, så det giver også god forretningsmæssig mening".

Ansager Søpark på de danske 1000-kroner sedler ... arhh okay, træerne vokser ikke ind i himlen, men det ser da fedt ud.

Allan Jensen, Allan's Dinér

Læs mere om: Indsamling til Ansager Søpark

vist 686 gange