søndag 7 apr 2019 - Ansager
Travlhed på Ansager Musikhotel
Helge Engelbrecht er i forårshumør for der er godt gang i hotellet med gæster der kommer fra hele landet

Helge Engelbrecht forpagtede Ansager Musikhotel 1. januar og allerede nu kan han konstatere, at hans øvrige forretninger har givet byens hotel et godt skub i den rigtige retning. Mange af Mariehavens gæster og ikke mindst det store Neighbours & Friends publikum landet rundt finder vej til byens hotel, og Helge Engelbrecht må ansætte flere nye medarbejdere.

- Det er rigtig sjovt at være mig for tiden. Der er nok at gøre og masser af arbejde til vores 10 lønnede medarbejdere. Musikken er fortsat i centrum og det spiller ikke blot i Ansager men også landet rundt. Vi har netop afsluttet vores Neighbours & Friends turné Akustisk Forår 2019, som gik rigtig godt. Hver aften skriver hele bandet autografer efter koncerten og alle steder var man klar over forbindelsen til Ansager Musikhotel.

I weekenden havde vi tre fødselsdagsarrangementer, mad ud af huset foruden mange alacarte-kunder. Alle værelser samt hyttebyen var booket, der var liv overalt og gæsterne kom fra hele landet. Og det ser ud til at fortsætte. Vi får fornemt rykind hele sommeren men ikke nok med det. Også de lokale har for alvor vendt tommelfingrene op for hotellet. Mange bestiller fester langt frem i tiden. Flere og flere kommer indenfor i det daglige, får en snak og hygger sig med god mad og vin. Og det er lige nøjagtig det, jeg drømte. Et sted med liv og glæde og masser af aktivitet. Og meget mere skal følge. Hotellet er for alle og skal endnu mere være et kulturelt mødested og samlingspunkt med musik og mad på højt niveau.

På tirsdag den 9/4 kl. 21.30 sender DK4 portrætprogrammet “Helge Engelbrecht - Ansager Musikhotel - Musik Galleriet og Mariehaven”. Programmet blev optaget i forbindelse med åbningsfesten og den officielle overdragelse i begyndelsen af marts.

Pressemeddelelse, Ansager Musikhotel

Om Ansager Hotel:

Ansager Hotel udgøres af en hoteldel med 7 dobbeltværelser og Ansager Hytteby bestående af 10 hytter. Hotellets samlede overnatningskapacitet for værelser og hytter udgør 45 sengepladser per døgn.

Der forefindes moderne køkken og ala carte restaurant med kapacitet på op til 65 spisende gæster, krostue med plads til 35 personer samt festlokaler/ koncertsal til afholdelse af selskaber og arrangementer med plads til 200 deltagere.

Hotellets køkken- og værelsesfaciliteter er nybyggede. Hotelbygningen blev ind- og udvendig renoveret og opdateret i 2013

Om Mariehaven:

Mariehaven ligger midt i Ansager og har gennem ti år udviklet sig til et centrum for levende musik og underholdning.

Haven råder over 4 spillesteder, som del af anlægget, og huser med Sommersangs-arrangementer mere end 12.000 besøgende.

Desuden afholdes gennem året en mængde mindre arrangementer med akustisk musik og foredrag. I tillæg til en stor mængde besøgende ind- og udenlandske kunstnere har Mariehaven i N&F musikere fast tilknyttet.

vist 986 gange