mandag 18 mar 2019 - Ansager
Håndbold: Skovbakken - SIF Ansager 17-25
Sæsonen spidser til med en kamp tilbage for 2. division damer

Som tidligere skrevet kan pigerne højest komme ud i eventuelt nedspils kampe, da 2 hold trak sig først på sæsonen, Kolding IF og SGI.

17. marts 2019 - På grund af vores tabte hjemme kamp sidste weekend, skulle pigerne præstere på udebane. På forhånd en kamp man kunne acceptere et nederlag, men nu havde vi brug for point.

Der var helt anderledes ild i øjnene på alle, og med et friskt ungt dommerpar som gav lov til at gå til stålet, var scenen sat. Med 17 mål imod os, siger det en del. Tina Vedstesen havde en af de dage - hvor roen var intakt - hun var til stede både på fløjskud men i den grad også ude bagfra. Med flere langskud grebet ud tog hun virkelig modet fra Skovbakkens skytter. Hendes flotteste kamp til dato.

Det spiller selvfølgelig sammen med et godt sat forsvar, et forsvar som i takt med minutterne, sled modstanderne op. Vi startede i offensiv 3-2-1 forsvar hvor vi vekslede med 6-0 stødende backs. Pigerne fik løst Skovbakkens klart bedste spiller Cecilie Bekker, ved i overgangene at lade vores 1er gå højt på hende. Hun var klart deres faste vurderingsspiller, spilleren med alt overblikket.

Vores angreb var også som forvandlet. En lang snak efter sidste kamp, og vi havde fået basen på plads, som skulle være med til at skabe roen omkring angrebet, samtidig med at få kæderne i bagspillet bygget rigtig sammen. Stor cadeau til pigerne. De spillede med ro og overblik.

Skovbakkens træner forsøgte sig med en dobbelt mandsopdækning af Kamilla og Sarah i et sidste desperat forsøg på at hente vores føring, gav mulighed for vores vurderingsspiller Camilla Tradsborg at udnytte banens brede med frispilninger til følge. Her var især Rikke Dahl en vigtig brik.

I sådan en kamp er det svær at fremhæve enkelte spiller, da alle bidrager og spiller stort. Det er nemt at komme med floskler når man lige har vundet, men kan pigerne ramme dagens niveau i alle kampe vil det gøre tingene noget nemmere.

Målscorer:

Kelsi Svane 6
Rikke Dahl og Mathilde Strebel hver 5
Sarah Buhl og Kamilla Dahl hver 3
Karoline Holt 2
Mette Knudsen 1

Jens Ole Mathiesen, træner

Se også: SIF Ansager -TPI Odense 23-25

vist 371 gange