onsdag 6 feb 2019 - Skovlund-Ansager
Begivenheden har fundet sted
Udviklingsrådet inviterer til fællesmøde for foreninger
Skovlund/Ansager Udviklingsråd inviterer alle områdets bestyrelser til et stort fællesmøde den 6. februar 2019 kl. 19-22 i Skovlund Kulturhus

Udviklingsrådet har 3 spørgsmål som vi håber at bestyrelserne på forhånd vil drøfte og forberede sig på:

  • Skovlund-Ansager udviklingsråd er en indgang til Varde Kommune. Udviklingsrådet har adgang til at afgive høringssvar i forhold, som vedrører vore landsbyer. Rådet har et lille rådighedsbeløb, som kan anvendes til småprojekter, og rådet kan være behjælpelig med fundraising og lignende. På mødet vil vi gerne fortælle mere om udviklingsrådet, men vi vil gerne bede jer om på forhånd at tænke over, hvad I kan bruge udviklingsrådet til?
  • Vore to landbyer er privilegeret med meget velfungerende lokale nyhedskanaler, ”Ansager Info” og ”Skovlund.dk”. Det har medført, at foreningerne i vore landsbyer er blevet meget bedre til at koordinere aktiviteter. Men der er plads til forbedringer, så overvej hvordan vi kan blive endnu bedre til at koordinere og informere. De fleste foreninger er gode til i god tid at orientere om større aktiviteter og events, men vi oplever stadig, at generalforsamlinger og mødekalendere kolliderer.
  • De fleste foreninger i vores lokalområder arbejder solidt og godt med hvert deres kerneområde, men det kunne være spændende, hvis vi engang imellem kunne arbejde sammen om lidt større events, hvor flere foreninger inviterer eller bidrager til programmet, f.eks en julekoncert med Stig Rossen, eller et foredrag om kampen mod Google, Amazone og alle de andre store multinationale selskaber ved Margrethe Vestager, eller en ”åens dag” hvor alle foreninger inviterer og byder ind med aktiviteter. Så spørgsmålet er: Hvor meget kan vi løfte i flok? Har I i jeres forening nogle store drømme, visioner eller spændende ideer, som kun kan realiseres, hvis vi løfter i flok?

Hvis en af jer sidder med ønsker til mødet, er I meget velkomne til at lægge en mail til marthaheroldvoss@gmail.com.

Skovlund-Ansager Udviklingsråd

vist 163 gange