fredag 1 jun 2018 - Ansager
Allan's Dinér sikrede byfesten en god start
Birgitte Jakobsen tager på vegne af Ansager Idrætsforening imod 10.000 kr fra Alan's Dinér som tak for godt samarbejde
Birgitte Jakobsen tager på vegne af Ansager Idrætsforening imod 10.000 kr fra Alan's Dinér som tak for godt samarbejde
Vejret var som sendt fra himlen, da godt 200 personer i aftes var med til indlede Ansager Byfest

Der var kø teltet igennem ved den gratis aftensmad. Sild og brød fra Min Købmand, lun leverpostej og frikadeller fra Smagsgalleriet og nye kartofler fra Martin Hansen på Grødevej. Folk sad både indenfor og udenfor det smukke telt.

Ansager Idrætsforening fik sig en dejlig overraskelse, da Allan's Dinér - som tak for det gode samarbejde og med ønsket om en rigtig god byfest - skænkede foreningen 10.000 kr. Det var en lidt bevæget formand Birgitte Jakobsen, der tog imod. "Jeg er helt overvældet og vildt glad indeni på foreningens vegne. Hvor er det en flot gestus", sagde Birgitte bagefter med vand i øjnene. Hun arbejder hårdt for byfesten, og kan glad berette om, at denne første dag har leveret et flot overskud.

Det festlige band "Blø Brø" stod derefter for den musikalske underholdning og spillede endda på overtid til ære for Serie 6 fodboldspillerne, som efter lokalopgøret mod Skovlund tilsluttede sig festen. En kamp, som de desværre tabte 3-0 efter 0-0 ved halvvejen. Dog en forbedring i forhold til sidst, hvor de tabte 7-1. Skovlund er ubesejret i puljen.

vist 4009 gange