mandag 5 mar 2018 - Ansager
Musikhotellet: En går og to nye kommer til
Hotelbestyrer Jane Vossen, køkkenchef David Borchardt og tjener Frederik Bak er den nye trio på Ansager Musik Hotel
Hotelbestyrer Jane Vossen, køkkenchef David Borchardt og tjener Frederik Bak er den nye trio på Ansager Musik Hotel Foto: PR
Stærk trio står nu klar til at styrke servicekonceptet på Ansager Musik Hotel

Musikhotellets populære mad, musik og fortælleaftener, hytte og værelsesudlejning samt stigende antal selskaber i og uden for huset har skabt behov for ekstra kræfter til den daglige drift.

Nu står en stærk trio klar til at udvide hotellets forretningskoncept med flere nye og spændende service tiltag. Hotellets og hyttebyens logerende gæster vil hver dag kunne nyde både aftensmad og morgenmad og et nyt spisekort og udvidede åbningstider i restaurant og krostue er på vej.

Den nye trio på Ansager Musik Hotel er:

Hotelbestyrer Jane Vossen, 47 år

Jane, der er faglært tjener, har i en årrække arbejdet som selvstændig, hvor hun siden 2013 har ejet og drevet cafeen Elkjærs Under Bøgen i Varde. Jane arbejdede fra 2006 til 2012 ved Kvie Sø, med ansvar for selskaber og serveringspersonale. Jane og hendes samlever Frederik Bak planlægger at kunne bosætte sig i Ansager, hvor parret er på udkig efter en central beliggende lejlighed.

- Jeg glæder mig til jobbet som bestyrer på Ansager Musik Hotel og glæder mig til at arbejde sammen med David og Frederik samt bygge oven på det kæmpe arbejde, som byen har lagt i hotellet, udtaler Jane Vossen.

Køkkenchef David Borchardt, 30 år

David Borchardt Larsen, der hidtil har forpagtet hotellet sammen med Danny Kølskov Nielsen, vil fortsat være at finde i køkkenet og sikre hotellets gæster god mad til både hverdag og fest. Danny Kølskov Nielsen har ønsket at søge nye udfordringer tættere på sin bopæl, og ophører derfor med udgangen af marts måned sit daglige virke på hotellet.

Tjener Frederik Bak, 24 år

Frederik Bak, har været tjenerelev på Ho Kro. Frederik har, på trods af sin unge alder, parallelt hermed opbygget solid praktisk branche erfaring fra Næsbjerghus samt andre restaurationer i Varde Kommune.

Uformel reception

For at give borgere, hotellets kunder og forretningsforbindelser mulighed for at hilse på den nye trio, afholdes der torsdag den 22. marts fra kl 16-18 en lille uformel sammenkomst på Musikhotellet. Alle er hjertelig velkommen og vi byder selvfølgelig på lidt til halsen og maven.

Ansager Musik Hotel IVS og Ansager Hotel ApS, formand Knud Erik Madsen

vist 2258 gange