tirsdag 30 jan 2018 - Varde
Børnehaven Naturligvis udstiller kunst
Der er offentlig fernisering på Børnenes Udstilling i Smedeværkstedet torsdag den 1. februar 2018 klokken 17:00-19:00

Børehaven Naturligvis' ældste gruppe Olderfolket har i januar deltaget i Vardemuseernes 'Børnenes udstilling', hvor vi har arbejdet med at lave en udstilling omkring humor.

Vi har sammen med børnene arbejdet med billedmanipulation, hvor vi med digitale redskaber har kunnet få lov at bære elefanter, cykle på de voksnes arme, svømme med hajer, hænge til tørre på en tørresnor, løbe om kap med drager og en dinosaurus eller forsøge at tage hovedspring i toilettet. Nogle af disse billede har vi fået lagt på store lærreder, og andre kan ses i et album på Museum Frello fra torsdag den 1. februar. Vi har også lavet en interaktiv del til vores udstilling, som ligeledes kan opleves på Museum Frello.

Det har været en sjov og lærerig proces for børnene, at være en del af projektet, men også hårdt arbejde, da vi stiftede bekendtskab med begrebet deadline :) Under vores kunstforløb har vi også haft besøg af Pernille Ø. Sørensen fra Varde museerne i vores børnehave. Hun lavede en workshop med Olderfolks gruppen for at introducere børnene til Børnenes udstilling, før vi gik i gang med projektet.

Vi håber, at mange får lyst at kigge forbi Børnenes udstilling for at se den sjove børnekunst :)

Hilsen alle kunstnerne fra Olderfolket og Børnehaven Naturligvis.

Info og fakta om Børnenes udstilling 2018:

Det er 13. gang at man i Varde har "Børnenes Udstilling". Det er Varde museerne, som står for at udstille børnenes kunst.

I år er 26 skoleklasser og 8 børnehaver tilmeldt udstillingen. Udstillingens tema er i år humor.

Ferniseringen for udstillingen kommer til at foregå torsdag den 1. februar på Museum Frello. I den forbindelse vil der være en børnefest, hvor alle 320 medvirkende børn er indbudt.

Torsdag den 1. februar 2018 klokken 17:00-19:00 er der offentlig fernisering på Børnenes Udstilling i Smedeværkstedet i Varde (Vestervold 11, 6800 Varde). Åbningstale ved Borgmester Erik Buhl samt musikalsk indslag med Carsten Gjerløv. Her efter går man en særlig rute gennem Varde by, som forbinder de 3 udstillingssteder (Museum Frello - Musik & Billedskolen og Varde Bibliotek.

Fredag den 2. februar 2018. Børnenes udstilling er åben for offentligheden. Sidste åbningsdag er søndag den 11. marts 2018.

Se plakat: Psst... du er inviteret

vist 386 gange