mandag 29 apr 2024 - Karlsgårde
Månedens Kunstner - Anneli Fleur
Solstrejf og Drømme - I dette maleri fletter Anneli Fleur varme gule og røde toner sammen med en strøm af bløde linjer, hvilket skaber et landskab af lys og farve, der indbyder til refleksion og dagdrømmeri
Solstrejf og Drømme - I dette maleri fletter Anneli Fleur varme gule og røde toner sammen med en strøm af bløde linjer, hvilket skaber et landskab af lys og farve, der indbyder til refleksion og dagdrømmeri Foto: PR
Anneli Fleur fra Ansager udstiller i Tambours Have

Denne maj byder Galleri Kaffestuen i Tambours Have velkommen til en særlig udstilling med kunstmaler Anneli Fleur fra Ansager. Udstillingen er åben dagligt fra klokken 10 til 17, og besøgende skal betale entré til haven for at nyde kunsten.

Fernisering: Onsdag d. 1 maj 2024 14:00-15:00, Bredmosevej 21, 6800 Varde

Ferniseringen finder sted med gratis adgang for gæster, hvor man har mulighed for at møde Anneli Fleur personligt og opleve hendes kunstværker på nært hold.

Annelis værker er primært abstrakte og inviterer tilskueren til at udforske og skabe egne fortolkninger og historier gennem malerierne. Dette giver hver beskuer en unik oplevelse og en personlig rejse gennem kunsten.

Karsten Madsen

Se hjemmeside for: Tambours Have

vist 974 gange