onsdag 20 dec 2017 - Ansager
Ny aftale med Yousee fastholder lave priser
Formand Bent Kristensen (th) sammen med Yousee´s konsulent Steen Dahl (tv) der underskriver aftalen om leverance af Tv/Underholdning & Bredbånd til Ansager Antenneforening for de næste mange år.
Formand Bent Kristensen (th) sammen med Yousee´s konsulent Steen Dahl (tv) der underskriver aftalen om leverance af Tv/Underholdning & Bredbånd til Ansager Antenneforening for de næste mange år. Foto: PR
Bestyrelsen har nu indgået en ny aftale med Yousee om levering af tv og bredbånd (internet) i Ansager, den bedste aftale for foreningens medlemmer igennem tiderne

Medlemmerne får med det samme får glæde af den nye aftale, ved den nu udsendte kontingentopkrævning for første halvår af 2018.

Den nye aftale betyder at medlemskontingentet igen til næste år er nedsat, således at vi kan beholde samme priser som i 2017 på grund- & mellempakken samt grundpakke og bland selv 10 kanaler, hvorimod fuldpakken får en lille stigning på kr. 70.

Priserne for 2018 er halvårligt:

  • Bredbånd only: kr. 240
  • Grundpakke: kr. 1.030
  • Mellem pakke + bland selv 10: kr. 2.210
  • Fuldpakke + bland selv 30: kr. 2.960

Alle medlemmer i Ansager Antenneforening får mulighed for adgang til et af Europas mest moderne kabel-tv-net med bredbåndshastigheder på helt op til 1 Gbit/s (1.000 Mbit/s).

Vi har aftalt, at for hver bredbåndskunde Yousee får i Ansager, får foreningen en del af beløbet tilbagebetalt. Det er penge, som bestyrelsen bruger til at nedsætte medlemskontingentet for at gøre det så billigt som muligt at være medlem af Ansager Antenneforening.

Med denne orientering ønsker Ansager Antenneforenings bestyrelse alle medlemmer:

En rigtig glædelig jul, samt et godt tv-nytår 2018.

Fakta

  • Med en hastighed på 1.000 Mbit/s kan man på ét sekund hente 25 billeder i høj opløsning (5 MB/stk.) eller 31 MP3-musiknumre (4 MB/stk.)
  • 1.000 Mbit/s svarer til 1 Gbit/s.
  • Efter opgraderingen kan alle medlemmer i Ansager Antenneforening få såkaldt symmetriske hastigheder. Det vil sige, at man for 50 kr. ekstra kan opgradere til samme download- og upload-hastighed. Den højeste upload-hastighed er 500 Mbit/s.
  • Opgraderingen er også godt nyt for husstande, der har planer om at sælge hus eller lejlighed. Mere end otte ud af 10 danskere mener nemlig, at det en afgørende faktor for deres kommende valg af bolig, om der er gode mobil- og bredbåndsforbindelser.
vist 896 gange