tirsdag 14 nov 2017 - Ansager
Hurtigere bredbånd i Ansager
Medlemmer i Ansager Antenneforening får bredbåndshastigheder på op til 1.000 Mbit/s med de samme up- og downloadhastigheder

Nu får 450 medlemmer i Ansager Antenneforening adgang til et af Europas mest moderne kabel-tv-net med bredbåndshastigheder på helt op til 1 Gbit/s (1.000 Mbit/s). Selvom det pt. er de færreste medlemmer, der har brug for hastigheder på 1.000 Mbit/s, vil der i fremtiden være behov for hurtigere og mere stabile forbindelser. De seneste fem år er den gennemsnitlige bredbåndshastighed, som danskerne køber, steget med 26 pct. hvert eneste år, og i 2020 forventes den gennemsnitlige solgte bredbåndshastighed at være 100 Mbit/s.

- Den udvikling forventer vi også i Ansager. En typisk familie har flere skærme med forbindelse til internettet, og de er ofte i brug samtidig, så nogen ser tv i stuen, mens andre streamer serier på værelset eller læser avisen på mobilen. Der streames musik i baggrunden, og inden længe er smart homes, Internet of Things og virtual reality også en del af hverdagen. Det kræver ekstra båndbredde og kapacitet, og med aftalen med YouSee om opgradering af foreningens kabelnet, er medlemmerne i Ansager Antenneforening klædt godt på til fremtidens behov, udtaler Bent Haahr, kasserer i Ansager Antenneforening.

Efter YouSee’s opgradering af kabelnettet vil medlemmerne i Ansager Antenneforening være blandt de første i Europa til at få adgang til den nyeste bredbåndsteknologi på markedet.

- Vi har været igennem en række forhandlinger med både YouSee og Stofa. Med YouSee fik vi den bedste aftale. Udover et mere robust netværk med hurtigere fejlretning og højere bredbåndshastigheder, sikrer aftalen også medlemmerne fordelagtige priser på både tv og bredbånd fra YouSee, ved næste kontingent opkrævning for 2018 vil medlemskontingentet blive endnu billigere, vi har over de sidste 4 år sænket medlemskontingentet med kr. 145,- fortæller Bent Haahr.

Hvis du vil vide mere om det nye Gigabredbånd og de nye hurtige forbindelser, vil der være mulighed for at stille spørgsmål, når YouSee-bussen besøger Ansager fredag den 17. nov. kl. 11 – 17 (ved Daglig Brugsen)

Ansager Antenneforening

Fakta

  • Med en hastighed på 1.000 Mbit/s kan man på ét sekund hente 25 billeder i høj opløsning (5 MB/stk.) eller 31 MP3-musiknumre (4 MB/stk.)
  • 1.000 Mbit/s svarer til 1 Gbit/s.
  • Efter opgraderingen kan alle medlemmer i Ansager Antenneforening få såkaldt symmetriske hastigheder. Det vil sige, at man for 50 kr. ekstra kan opgradere til samme download- og upload-hastighed. Den højeste upload-hastighed er 500 Mbit/s.
  • Opgraderingen er også godt nyt for husstande, der har planer om at sælge hus eller lejlighed. Mere end otte ud af 10 danskere mener nemlig, at det en afgørende faktor for deres kommende valg af bolig, om der er gode mobil- og bredbåndsforbindelser.
vist 592 gange