fredag 21 jul 2017 - Ansager
Staldgulvet blev støbt,- en milepæl blev nået
Støbning af staldgulvet i rideklubbens nye hjem på Søvej 5 i Ansager
Støbning af staldgulvet i rideklubbens nye hjem på Søvej 5 i Ansager Foto: Kitty Gamkinn med flere
Ansager Rideklubs nye domicil på Kvie Søvej 5 tager form

Planlægning, tegninger, indhentning af tilbud, planlægning af arbejdsprocesserne og aftaler med frivillige,- midt i sommerferie,- mange ting skulle på plads, inden det store arbejde med at støbe det 930 m2 store staldgulv kunne gå i gang.

Der blev stampet sand, lagt fyld ud og gravet vandrør ned. Der skulle lægges rionet ud og laves 200 jernbøjninger, der så skulle bindes i rionettet. Og endelig onsdag kunne en flok trætte men forventningsfulde frivillige og deres arbejdsleder, gå hjem og vente på at det blev torsdag, hvor betonen skulle komme i en lind strøm til RIKA med det, der skulle blive det store, nye staldgulv.

Torsdag morgen tidligt rullede den første vogn ind, men var for høj til at gå under porten. Det blev hurtigt løst ved, at lave et forlængerrør til betonen. Og så gik det stærkt. Lastbil efter lastbil kom rullende, og der blev svuppet beton af mange frivillige hænder, samt målt og eftermålt på højden af betonen. Det tog form og det så godt ud. Midt eftermiddag forlod sidste lastbil RIKA, og en flok trætte, beskidte men meget glade frivillige, fejrede det fantastiske arbejde og resultat med en god frokost og en kold og velfortjent øl og derefter lagkager og Verdi.

Rikke Øberg Smith

vist 1063 gange