onsdag 17 maj 2017 - Ansager
Musikkens Plads
Sonya præsenterer musikens plads for gruppen: Musik og kreativit i skole og børnehave
Sonya præsenterer musikens plads for gruppen: Musik og kreativit i skole og børnehave
Vi har fået inddraget Varde Kommune i vores arbejde med at etablere en ”Musikkens Plads” her i Ansager

Vi er sikre på, at det vil kunne blive et unikt sted for vores by. Det vil både være et sted for skolen, børnehaven og for alle os borgere her i Ansager, men vi tror også på, at det kan tiltrække turister.

Meningen er, at det bliver en plads med mange udendørs instrumenter, så mange at en hel skoleklasse kan være i aktivitet. Det som er anderledes end andre steder er, at der bliver en del elementer, hvor musikteorien gennemgås på flere niveauer, og hvor vi dermed har mulighed for at få styr på den.

Vi påtænker også at få lavet et sted, hvor vi som tilhørere kan sidde og lytte samt se ud over pladsen. Måske vil nogle af jer tænke, hvad med støj. Det er vi meget opmærksomme på, og vi har en forventning om, at der ikke vil være lydgener i forbindelse med brugen af musik­instrumenterne.

I løbet af den kommende tid vil I få mere at vide om pladsen. Søndag den 21. april kl. 10-12 vil der i ”Det kreative hus” / i Andelskassens gamle lokaler være mulighed for at se den model, tegninger er ved at blive lavet ud fra.

Allerede torsdag aften kl 19 kan I høre mere om Musikkens Plads på generalforsamlingen for Ansager Byudvikling. Husk tilmelding for køkkenets skyld på: abu@ansager.dk.

Lisbet Steen Mortensen, på vegne af gruppen

Læs mere her: Generalforsamling 18. maj 2017

vist 1229 gange