lørdag 15 apr 2017 - Ansager
Bueskydning: Ny aktivitet i Ansager
Opstart mandag den 8. maj kl. 18.30 til kl. 21.00 på skydebanen i Ansager

Det er med stor glæde vi kan meddele at bueskydning nu tilbydes som en ny aktivitetsmulighed til glæde for alle interesserede i Ansager og omegn.

Alle kan deltage, både nybegyndere og øvede bueskytter og buejægere. Alder fra ca. 7-8 år eller når man kan modtage og følge en instruks.

Der kan skydes med almindelige recurvebuer og compoundbuer på traditionelle skivemål og der er også træningsmuligheder for jagtbuerne på 3D dyr.

Uøvede/nybegyndere kan prøve 3 gange gratis og derefter leje det nødvendige udstyr (bue, pile, armbeskytter og fingerlap) til den nette sum af 20 kr pr aften. Kontingent er endnu ikke fastsat men det bliver rimelige priser. Gæsteskytter er også altid velkomne og for dem bliver der opkrævet et mindre beløb pr. træningsaften.

Siden efteråret har bestyrelsen for Ansager & Omegns Jagtforening haft drøftelser med Ole Sørensen, som så muligheden for at udnytte det nye riffelskyttehus og skydebaneanlæg til træning med bue og pil. Ole har gennem sine mange års virke som bueskytte, instruktør og bestyrelsesmedlem i en anden bueklub, meget stor erfaring med alt inden for bueskydningssporten.

Vi er utrolig glade for at kunne drage nytte af Oles ekspertise og med seneste generalforsamlings velsignelse, har Ansager & Omegns Jagtforening investeret i hvad det kræver at starte op med undervisning og træningsfaciliteter. Dvs. adskillige buer til nybegyndere, pile, skydemåtter, 3D-dyr osv. Det ny opførte riffelskyttehus bliver klubhus for bueskytterne og der skydes udendørs, dog i tørvejr under støjslusen, og det hyggelige opholdsrum danner rammen for det sociale samvær.

Der er etableret et bueudvalg som varetager aktiviteterne og det er tanken undervejs at inddrage erfarne bueskytter til at hjælpe med instruktion og de praktiske gøremål i forbindelse med afvikling af træningsaftener og arrangementer.

Vi lægger stor vægt på at der skal være plads til alle, uanset køn, alder og om man er helt grøn nybegynder, erfaren sportsskytte eller om det er træfsikkerheden til jagtskydningen der skal vedligeholdes.

Vel mødt til vores Åbent hus arrangement søndag den 7 maj, kl.11.00– 15.00.

Sønderbro 39b, 6823 Ansager.

Ansager & Omegns Jagtforening
Kontakt: Ole Sørensen 22216364

Læs mere her: Åbent hus

vist 1362 gange