fredag 17 feb 2017 - Ansager
Ansager Antenneforening igen en sund forening
Mange var mødt op til generalforsamlingen i Ansager Antenneforening
Mange var mødt op til generalforsamlingen i Ansager Antenneforening
Stabilt medlemstal og overskud for 6. år i træk

Der var rekord stor deltagelse til årets generalforsamling i sidste uge. Her følger et uddrag af formandens beretning:

  • Foreningen ligger på et stabilt medlemsantal, som den har gjort i de sidste mange år.
  • Nogle medlemmer har dog meldt sig ud for at prøve noget andet. De lader sig lokke af fristende tilbud fra andre udbydere.
  • Der sker hele tiden noget i den digitale verden. I 2016 lukkede det analoge TV og nu den 23. februar lukker FM signalet igennem coax nettet.
  • Den nye TV boks er kommet i 2016 og foreningen har en boksaftale med Yousee til en pris á kr. 30 pr. mdr. Boksen giver en helt anden måde at se TV på med bl.a. pause, start forfra, arkiv, film, serie osv.
  • Foreningen har 1½ år tilbage af nuværende aftale med Yousee og bestyrelsen er allerede i gang med at sondere terrænet for en ny kontrakt eller en forlængelse af den nuværende.
  • Den ”gamle” antennemast bliver ikke brugt længere, og derfor er bestyrelsen i gang med at undersøge, hvad det vil koste at få den taget ned. Dette vil ske i løbet af 2017.
  • Ansager kirke er ved at få etableret helt nyt digitalt lydudstyr, som udover bedre lyd i kirken også vil forbedre lyden på de transmitterede gudstjenester på kanal 98, Ansager Info kanal. Det forventes at være klar omkring 1. marts.
  • En af de store nyheder er at man nu kan få Bredbånd Only – dvs. at man ikke behøver at have en TV pakke for at være medlem. Nu kan man ”nøjes” med at få internet igennem antennestikket, for de der kun ønsker at streame deres TV udsendelser & film.

Kassereren gennemgik årsregnskabet, som for 6. år i træk udviste et overskud. Overskuddet var i 2016 på kr. 117.000, som blev betragtet som yderst tilfredsstillende.

Der var 3 medlemmer på valg og ingen andre ønskede at indtræde. Der var således genvalg til: Ejvind Knudsen, Frank Sørensen og Karl Erik Paulsen

Generalforsamlingens myndige dirigent Finn Grundahl, opfordrede byens borgere til at finde mange gode og nyttige oplysninger på Ansager Antenneforeningens hjemmeside: www.ansagerantenneforening.dk

Ansager Antenneforening

vist 962 gange