søndag 30 okt 2016 - Ansager
SIF Ansager viste høj moral
SIF Ansager-RSU-Ringkøbing: 26-26
SIF Ansager-RSU-Ringkøbing: 26-26 Foto: Karsten Madsen
Håndbold: 3. division kvinder: SIF Ansager-RSU-Ringkøbing: 26-26 (14-15)

SIF Ansager spillede en rigtig fin kamp, da holdet på hjemmebane i Skovlund/Ansager Hallen spillede uafgjort 26-26 imod RSU-Ringkøbing. Gæsterne stillede med et stærkt hold, og midtvejs i første halvleg førte de da også 8-12.

Hjemmeholdet viste dog utrolig høj moral og nægtede at give op, så ved pausen var udeholdet kun foran med en enkelt scoring, nemlig 14-15.

Ti minutter inde i anden halvleg var udeholdet igen foran med to scoringer, men SIF-Ansager-spillerne kæmpede videre, og tilsidst i kampen havde hjemmeholdet endda muligheden for at sikre sig sejren, men keeperen i RSU-Ringkøbing-målet stod stærkt og forhindrede udeholdet i at tabe.

- Det er et af de bedste hold, vi har mødt, men vi spiller en god kamp, sagde en glad træner for SIF Ansager, Jens Ole Mathiesen, efter kampen.

Topscorer for SIF Ansager blev Mathilde Strebøl med otte pletskud. Næstmest scorende for hjemmeholdet blev Marianne Balsgaard med seks scoring. Der var i øvrigt kun en marksspiller for SIF Ansager, der ikke fik scoret. Alt i alt var det en meget god holdpræstation.

Klaus Hansen

vist 800 gange