onsdag 15 jun 2016 - Ansager
Finale i flugtskydning på skydebanen
Finalen i RAH flugtskydningskonkurrence med over 300 skytter på Ansager skydebane
Finalen i RAH flugtskydningskonkurrence med over 300 skytter på Ansager skydebane Foto: Pixabay Copyright
300 skytter deltager lørdag i finalen i Danmarks største flugtskydnings­konkurrence på skydebanen i Ansager.

Lørdag den 18. juni 2016 afholdes RAH finaleskydning på skydebanen i Ansager. RAH skydningen er suverænt Danmarks største flugtskydningskonkurrence og dækker geografisk det gamle Ribe Amt samt enkelte tilstødende områder.

I 2016 deltager der flere end 1200 flugtskytter i RAH-skydningen fordelt på hold af 4-6 mand og der skydes i forskellige serier og kredse, bestemt af hvor højt et gennemsnit holdets fire bedste skytter har, og der skydes til 24, 32 eller 40 lerduer.

Ansager & Omegns Jagtforening er stolte af, at vi i år kan afholde finaleskydningen på vores skydebane og glæder os til at få besøg af ca. 300 skytter.

Lokalt er der knap 100 skytter fordelt på 16 hold, som har deltaget i turneringen. Til finalen er vi repræsenteret med 4 hold fra Ansager og et fra Tistrup, som alle har kvalificeret sig og skal dyste om medaljerne.

Vi håber at rigtig mange lokale borgere har lyst til at lægge vejen forbi og være tilskuere til skydningen som foregår fra kl. 8.00 til ca. kl. 16.00. Alle er rigtig meget velkomne. Præmie­overrækkelsen forventes at være ca. 16.30.

For at give de skytter der har kvalificeret sig en mulighed for at lære banen at kende har vi lavet en ekstraordinær træningsaften fredag den 17. juni fra kl. 18-21.

Torben Svingholm

Sponsorskydning

Mange af vores lokale samarbejdspartnere har været gavmilde og har doneret flotte gaver til vores ’sponsorskydning’ som er en udfordrende skydning uden for den almindelige konkurrence. AJF vil gerne takke vores sponsorer:

Moldau, Dagli’ Brugsen, Min Købmand, Smagsgalleriet, Ansager|Musik|Hotel, BL Motorservice, XL-Byg Sdr.Omme, Vagn Kjær, HTH Butikken, J.O. Dahlmann og Northern Hunting.

vist 1118 gange