fredag 20 maj 2016 - Skovlund-Ansager
Hvordan kan vi samarbejde i fremtiden?
Skovlund og Ansager mødtes onsdag aften i Skovlund Kulturhus for at drøfte samarbejder nu og i fremtiden

Det viste sig hurtigt, at vi samarbejder på rigtig mange områder allerede: idræt, hallen, foredragsforening, pensionistforening, arkiverne, ja og mange flere.

Vi blev enige om at fortsætte og gøre det til en tradition at mødes ved stemmeværkspladsen hvert år på Åens dag. I år er det søndag den 23. august, sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi vil senere offentliggøre programmet i Ansager info.

Vi blev også enige om, at vi vil prøve at få noget aftenskole op at stå. Alle der er interesseret vil blive indkaldt til et møde om, hvad der er interesse for at få i gang.

Stafet for livet, blev også drøftet. Der var enighed om, at det er for sent i år, men til næste år vil der blive forsøgt med et Skovlund-Ansager hold. Vi håber, at I vil tage vel imod dette initiativ.

Dette var i korte træk beslutningerne på mødet. Vi vil mødes igen til næste år, for at gøre samarbejdet tydeligt og for at samarbejde på endnu flere fronter.

Karin Nielsen, formand Skovlund Ansager UR.

Fakta

På mødet deltog: Skovlund Ansager udviklingsråds, Ansager byudvikling, Ansager borgerforening og Skovlund borgerforening

Dato: Onsdag den 18/5 i Skovlund Kulturhus.

Emne: Hvordan kan vi samarbejde i fremtiden?

Læs om første fælles: Varde å dag ved spærredæmningen

vist 725 gange